Hansa ZWM416SEH

Un plus pentru o locuinta poate sa insemne orice element care are rolul sau care participa la sporirea nivelului de confort si asta fara a tine cont de gama din care face parte.(vezi disponibilitatea)

Hansa ZWM416SEH

Despre Hansa ZWM416SEH

Pentru majoritatea dintre noi cand vorbim despre confort vorbim despre electrocasnicele care ne pot face viata mai usoara iar Hansa ZWM416SEH poate fi un astfel de model si asta pentru ca o masina de spalat vase va elimina tot ceea ce inseamna efortul spalarii manuale.

Hansa ZWM416SEH
Masina de spalat vase Hansa ZWM416SEH, 10 Seturi, 6 Programe, Clasa A++, 45 cm, Argintiu

Motivele pentru care puteti sa considerati Hansa ZWM416SEH un plus pentru voi si pentru locuinta voastra tin atat de faptul ca este vorba despre un model modern si elegant dar si despre faptul ca pretul de achizitie este unul mai mult decat atragator.

Despre Hansa ZWM416SEH

Atentie sporita

Citeste si despre Electrolux EKM4620

Costurile in ceea ce priveste alegerea unui astfel de model pentru a va utila locuinta sau bucataria incep cu siguranta de la partea de pret de achizitie insa asta am vazut ca nu este un inpediment major pentru Hansa ZWM416SEH. Pe langa pret trebuie sa vedeti si consumul de resurse iar pentru apa este vorba despre un volum de 9l pentru ciclu de spalare in timp ce energia electrica este de 0.75 kW/ ciclu de spalare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Pentru a vedea insa cat de avantajos este acest consum sau daca partea de costuri merita Hansa ZWM416SEH dispune de spalarea unei cantitati de pana la 10 seturi de vase in acelasi timp. Cu siguranta o astfel de cantitate spalata intr-un astfel de mod si cu o astfel de cantitate de resurse nu are cum sa fie decat avantajoasa. Un semn sau un rezultat al acestui aspect este dat de faptul ca masina de spalat se pozitioneaza in clasa de eficienta energetica A++.

Eficienta este caracteristica cea mai importanta pentru orice electrocasnic nu doar pentru masina de spalat vase dar in cazul acestui exemplu veti avea o eficienta specifica clasei A atat pentru uscarea rufelor cat si pentru spalarea lor. Intreaga functionare insa este legata pe langa consumul de resurse si de ceea ce inseamna panoul de control electronic al acestui model Hansa ZWM416SEH unde veti avea si afisajul de tip LED.

Citeste si despre Beko FSGT52110DWO

De la panoul de control ceea ce veti putea face este sa alegeti unul dintre cele 6 programe disponibile si care sa va ajute sa spalati vasele indiferent de nivelul de murdarie pe care acestea l-ar putea avea. Tot pentru a spala orice vase doriti Hansa ZWM416SEH mai dispune si de un numar de 3 cosuri utilizabile functie de preferinte si intre care se afla si unul special de tacamuri.

Cum am vazut cam ceea ce inseamna utilizarea masini de spalat vase nu strica sa vedem si ceea ce inseamna instalarea sa si asta prin prisma dimensiunii pe care o are sau a zgomotului produs in timpul functionarii. Daca pentru zgomot valoarea maxima este una de 49dB pentru partea de dimensiune veti avea o valoare de 84.5 x 44.8 x 60 cm .

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Un electrocasnic cu un pret de achizitie accesibil, cu un design atragator dar si cu functii si programe avantajoase nu are cum sa fie decat un plus pentru orice locuinta.