Gorenje GS65160X

Indiferent ca pentru unii masina de spalat vase poate fi considerata un moft iar pentru altii o necesitate ceea ce nu se schimba sau ceea ce trebuie vazut este ceea ce un astfel de produs are de oferit.(vezi disponibilitatea)

Despre Gorenje GS65160X

In privinta masinii de spalat vase Gorenje GS65160X putem sa discutam in primul rand despre posibilitatea de a fi adusa in slujba voastra si astfel de a scapa de inconvenientul major dat de prezenta unor vase murdare.

Gorenje GS65160X
Masina de spalat vase Gorenje GS65160X, 16 seturi, 5 programe, Clasa A+++, 60 cm, Inox

Modul in care puteti sa scapati de tot acest disconfort si care in unele cazuri poate fi dat de grasime, murdarie intarita poate fi insotit si de alte beneficii iar Gorenje GS65160X exact asta vine sa arate.

Despre Gorenje GS65160X

Activa indiferent de situatie

Citeste si despre Bosch SMS46KW01E

Fara a tine cont de pozitionarea in categoria de moft sau de necesitate trebuie sa vedem in primul rand faptul ca discutam despre un model Gorenje GS65160X ce poate fi prezent chiar si in bucataria unui restaurant sau pensiuni. Acest aspect insa este dat de faptul ca veti putea sa va bucurati de posibilitatea de a spala o cantitate destul de insemnata de pana la 16 seturi de vase.

Vezi acum pret cu transport gratuit

O capacitate generoasa poate sa insemne in prima faza si un gabarit ceva mai impunator si astfel unul putin problematic pentru ceea ce inseamna pozitionarea intr-o bucatarie mai redusa ca si suprafata. Daca vom privi la ceea ce inseamna dimensiunea de 848 mm in inaltime, 600 mm in latime si 596 mm in adancime a Gorenje GS65160X cu siguranta capacitatea de incarcare se va manifesta asupra interiorului acestui model.

Faptul ca nu este mai mare cu mult fata de alte modele dar care au o capacitate de incarcare mai redusa nu inseamna altceva decat ca interiorul poate fi utilizat intr-un mod mai avantajos. Acest lucru se vede prin faptul ca Gorenje GS65160X dispune sau pune la dispozitie un numar total de 3 cosuri din care un cos de tacamuri dar mai ales de un cos reglabil pe inaltime pentru a putea introduce si unele cratite mai voluminoase.

Citeste si despre Arctic AGM5500F

Tot de ceea ce inseamna utilizarea acestui model Gorenje GS65160X este vorba si daca privim la ceea ce inseamna partea de control electronic asupra functionarii, partea de prezenta a unui afisaj de tip LED dar si elemente ce tin de programele disponibile. Veti putea sa alegeti posibilitatea de utilizare a unui program de functionare precum cel intensiv, veti avea un program de spalare automata dar si un program de spalare Bio/ Eco sau cel de prespalare.

Optiunile disponibile spre folosirea masinii de spalat sau spre alegerea sa pot fi si cele legate de posibilitatea de a spala cu incarcare la jumatate, de a apela pentru o programare intarziata, alegerea unui nivel dintre cele 5 de temperatura.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In privinta sigurantei veti avea si tehnologii sau functii precum cea Aqua Stop dar si protectia la inundatie, indicatorul de terminare al programului insa cel mai mult poate conta siguranta unui consum de energie prin pozitionarea in clasa de eficienta energetica A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply