Star-Light 24DM5001

A devenit destul de comuna prezenta unui televizor in dormitor, fiind mult mai comod de urmarit meciuri si filme direct din pat. Daca pentru living ecranele mari fac legea, pentru dormitor sunt mai frecvente cele mai mici. Star-Light 24DM5001 este un model accesibil ideal pentru dormitor, care va ocupa cu onoare locul de “al doilea televizor”. Star-Light este brandul lansat de cei de la eMAG pentru utilizatorii cu bugete reduse, care isi doresc totusi sa se bucure de produse actualizate.

star-light 24dm5001 vedere fata

Despre Star-Light 24DM5001

Star-Light 24DM5001 este un televizor ideal nu doar pentru a oferi divertisment prin cablu, ci si pentru a economisi spatiu pe birou. Acesta poate functiona atat ca televizor clasic, cat si ca monitor, avand o configuratie 2 in 1.

Televizorul are un ecran de 60 cm, fiind tocmai bun pentru a oferi o vizibilitate buna intr-o camera mai mica precum un dormitor. De asemenea, acesta este excelent pentru a reda imagini de pe un calculator sau un laptop.

Designul sau este unul foarte modern si elegant. Designul pe alb aduce un aer complet nou, iar constructia slim aduce puncte suplimentare in ceea ce priveste aspectul. Fixarea pe masa se face printr-un picior joc cu baza dreptunghiulara. Stabilitatea este foarte buna. In cazul in  care se doreste fixarea pe perete, este necesara cumpararea separata a unui suport VESA. Modelul are dimensiunile totale de 555 x 362 x 40 mm.

star-light 24dm5001 vedere laterala

Specificatii tehnice

Trecand acum la dotarile de imagine, televizorul reda cadre la rezolutia HD de 1366 x 768 de pixeli. Imaginile au o claritate buna, mai ales daca avem in vedere dimensiunile mai reduse ale ecranului. Raportul este unul foarte echilibrat. Ecranul are unghiuri de vizualizare de 178 de grade si ofera o vizibilitate buna din orice pozitie. Luminozitatea continua de 220 cd/m2, contrastul dinamic de 3000:1 si tehnologiile de prelucrare precum Comb Filter aduc un nivel mai mult decat decent de calitate a imaginii.

Star-Light 24DM5001 nu este un televizor smart si nu se poate conecta la wifi sau la o retea. Modelul nu se poate conecta la internet, dar compenseaza prin posibilitatea de a se conecta la o varietate de alte dispozitive pentru redarea de continut. Dupa cum am spus mai sus, televizorul se poate conecta usor la calculator sau laptop. Exista de asemenea posibilitatea conectarii la playere DVD sau Blu-Ray,  sisteme audio, console de joc etc. Modelul este dotat pentru aceasta cu 1 port HDMI, 1 port USB si intrari de PC, Scart, video composite si de component.  Exista de asemenea si un tuner digital DVB-T, DVB-C si un slot CI+ care permite urmarirea canalelor digitale fara a mai fi nevoie de un receiver extern.

Concluzii Star-Light 24DM5001

Star-Light 24DM5001  este un televizor de mici dimensiuni foarte atractiv pentru toti cei care cauta un model pentru dormitor. Acesta poate functiona si pe post de monitor, fiind foarte practic. Calitatea imaginii este una foarte buna, iar designul este foarte elegant si modern. Televizorul nu are functii smart, dar avand in vedere pretul si dimensiunile sale, acest lucru este de inteles. Per ansamblu televizorul este unul foarte reusit.

7.5 Total Score
Star-Light 24DM5001: televizorul HD pentru dormitor

UN televizor de mici dimensiuni dar elegant ca si aspect sau culoare, Star-Light 24DM5001 poate fi o alegere inteleapta si pentru cei care au un buget mai mic dar si pentru cei interesati de un televizor simplu dar care ofera o imagine superioara.

PROS
  • Culoarea alb.
  • Pretul foarte accesibil
  • Ideal pentru camere mici sau pentru a fi folosit ca si monitor
CONS
  • Nu are functii spectaculoase
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply