Star-Light 24DM5000

Daca ai nevoie de un televizor mic pentru o alta camera decat living-ul si nu vrei sa cheltui foarte mult, Star-Light 24DM5000 (vezi pretul cu reducere aici) este o optiune foarte buna. Acesta ofera o serie de dotari atractive pentru pretul sau, fiind o alegere foarte inteligenta. Star-Light a devenit, de altfel, brandul preferat al celor interesati mai putin de nume si mai mult de raportul calitate-pret. Star-Light este brandul propriu al celor de la eMAG.

star-light 24dm5000 vedere fata

Sa vedem acum cateva informatii legate de designul acestui televizor.

Despre Star-Light 24DM5000

Star-Light 24DM5000 este un televizor care arata foarte modern, adaptat lui 2016. Designul sau are o constructie slim, iar negrul ii aduce un aspect elegant. Rama subtire pica foarte bine, mai ales avand in vedere ecranul ceva mai mic. Suportul plat si dreptunghiular aduce o stabilitate buna. Televizorul are dimensiunile de 555 x 362 x 40 mm. Acesta poate fi fixat foarte usor si pe perete.

Ecranul are o diagonala de 60 de cm, ceea  ce pune in evidenta cu atat mai mult claritatea HD. Imaginile sunt redate la rezolutia de 1366 x 768 de pixeli si au calitate generala buna. Intalnim chiar si o tehnologie pentru reducerea granulatiei, precum si o tehnologie pentru prelucrarea dinamica a imaginii. Timpul de raspuns de 8.5 ms este util atat pentru redarea canalelor tv si filmelor, precum si pentru redarea continutului de pe un calculator. De asemenea, unghiurile de vizualizare de 176 de grade fac posibila vizionarea din orice pozitie.

Star-Light 24DM5000
Televizor LED Star-Light, 60 cm, 24DM5000, HD Ready

La nivel audio lucrurile raman la fel de atractive. Difuzoarele au o putere de 2 x 2.5 W, iar volumul este destul de puternic. Sunetul este prelucrat folosind tehnologia Dolby Digital +. Exista desigur si un player multimedia integrat care permite ascultarea de muzica direct de pe un stick USB sau un mp3 player.

star-light 24dm5000 vedere inclinat

Star-Light 24DM5000 nu este dotat cu functii smart. Acest lucru era insa de asteptat de la un televizor ultra low budget de dimensiunile sale. Televizorul poate fi insa folosit pe post de monitor, precum si pentru a reda continut de pe alte dispozitive. Acesta este dotat cu 1 port HDMI, 1 port  USB, 1 intrare Scart, 1 intrare component, 1 intrare pentru PC si 1 intrare jack. Acesta se poate conecta usor si la DVD playere, console de joc sau sisteme audio.

Este de remarcat si tunerul digital DVB-T/C. Alaturi de slotul Slot CI+, acesta poate reda canale digitale fara a mai fi nevoie de un decodor extern. Acest lucru este foarte util pentru eliminarea cablurilor.

Pareri Star-Light 24DM5000

Star-Light 24DM5000 este un televizor mic de nivel entry, care isi va face foarte bine treaba in orice dormitor sau o camera ceva mai mica. Ecranul poate fi folosit si pe post de monitor, iar calitatea imaginii este una destul de buna.  Timpul de raspuns este bun, iar culorile si contrastul au valori decente. Prin urmare, televizorul este o alegere foarte buna. Ar fi nepotrivit sa spunem ca pretul sau mic este atuul sau principal. Intreg pachetul de dotari este foarte atractiv si ofera o experienta placuta de vizionare pentru o camera mai mica precum dormitorul sau camera copiilor.

7 Total Score
Star-Light 24DM5000

Un televizor specific camerelor mici, fara functii speciale dar a carui imagine este un punct forte. Dotat cu tehnologii moderne, ecranul cu rezolutie HD poate fi oricand utilizat ca si monitor, fiind special conceput pentru acest lucru. Star-Light 24DM5000 este un televizot din gama 2016 destinat celor cu bugete mici dar cu pretentii asupra calitatii imaginilor privite.

PROS
  • Are functie de monitor
  • Pretul este accesibil oricui
  • Imaginea este imbunatatita cu tehnologii moderne
CONS
  • Difuzoarele sunt cam mici dar potrivite dimensiunii ecranului
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply