Laptop HP 250 G5: facut pentru afaceri

hp 250 g5 vedere fataIn ciuda concurentei acerbe de pe piata PC-urilor, HP nu vrea sa renunte prea usor la eticheta de lider mondial in furnizarea de calculatoare personale si laptopuri, oferind utilizatorilor un model atragator la exterior si puternic la interior. Modelul HP 250 G5 imbina cu brio cele doua caracteristici, dand utilizatorilor siguranta ca datele lor vor fi in afara oricarui pericol, iar proiectele nu vor intampina nicio bariera in ceea ce priveste viteza de lucru sau transferul pe alt suport electronic.

In afara faptului ca portabilul HP este in masura sa rezolve sarcini dintre cele mai complexe, datorita procesorului Intel Core™ i3/i5, sasiul acestuia este unul cat se poate de solid, conferindu-i atat stabilitate pe suprafata de lucru, cat si siguranta in timpul transportului. Iar daca am vorbit de transport, trebuie spus ca modelul in discutie cantareste doar 1.96 kg, la niste dimensiuni (W x H x D) de 384.3 x 24.3 x 254.6 mm.

Contrast intre design si stralucirea ecranului

Carcasa negru-mat si marginile ecranului contrasteaza puternic cu stralucirea ecranului de 15.6 inch. Construit pe tehnologie LCD LED, display-ul generos al lui HP 250 G5 poate dezvolta o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, suficient pentru deschiderea unor fisiere pe toata latimea ecranului, pentru care nu trebuie sa mutam prea des cursorul dintr-o parte in alta pentru a-l putea citi fara probleme.

De asemenea, formatul HD al display-ului permite vizualizarea in bune conditii a filmelor sau fotografiilor, iar ochii nu vor fi atat de obositi nici dupa un timp indelungat petrecut in fata calculatorului, datorita tehnologiei Anti-Glare oferite de cei de la HP.

hp 250 g5 vedere dreapta

HP 250 G5 Tehnologie pentru afaceri

Faptul ca laptopul HP 250 G5 pre conceput special pentru afaceri este dovedit nu doar prin caracteristicile de ordin tehnic ale componentelor, cat si prin tehnologiile adiacente de care acesta beneficiaza. Astfel, dispozitivul vine echipat cu un procesor Intel® Core™ i3 5005U, croit pe arhitectura Broadwell. Construit pe doua nuclee, acesta dezvolta o viteza de 2000 Mhz, arhisuficient pentru lucrul pe proiecte complexe de baze de date si chiar pentru elemente de grafica.

In sprijinul acestor caracteristici vine chipset-ul video Intel de tip HD Graphics 5500, pentru care imaginile in miscare nu reprezinta nicio problema, dar si cei 4 GB memorie RAM, de tip DDR3L, pentru un plus de putere. Optional, pentru amatorii de jocuri pe calculator sau pasionatii de grafica, modelul HP 250 G5 ofera si posibilitatea unei plagi grafice AMD Radeon™, care ofera o experienta vizuala de exceptie pe display-ul HD.

hp 250 g5 vedere stanga

Hard-disk, cloud sau ambele?

Calculatorul portabil HP 250 G5 asigura cele mai noi tehnologii si in materie de stocare a datelor. Astfel, utilizatorii au posibilitatea sa aleaga intre un HDD cu o capacitate de 500 GB pe modelul de baza, pana la 1 TB sau unitate SSD, optional. De asemenea, HP pune la dispozitia utilizatorilor tehnologia Touchpoint Manager, pentru o gestionare optima a datelor stocate pe Cloud, in maxima siguranta, cu serviciul Always On Remote Management. Iar daca totusi va faceci griji cu privire la siguranta datelor stocate, modulul firmware TPM (Trusted Platform Module) ofera posibilitatea criptarii acestora la nivel hardware, astfel incat bazele de date, posta electronica si sau accesul la retelele de socializare sa fie complet protejate.

hp 250 g5 vedere spate

Distractie si conectivitate la maxim

Desi este conceput pentru afaceri, HP 250 G5 ofera utilizatorilor sai si posibilitati nelimitate de distractie. Astfel, sistemul de videoconferinta poate fi usor pus la punct printr-un sunet clar si puternic, datorita facilitatii software DTS Studio Sound™, in vreme ce pentru odihna putem rula un film de pe unitatea DCD/RW incorporata. Mini-cinema-ul dumneavoastra de birou este completat prin boxele stereo incorporate, iar discutiile cu prietenii nu constituie o problema, datorita microfonului si camerei WEB VGA incorporate.

Cat priveste conectarea la alte periferice, modelul HP 250 G5 beneficiaza de porturi USB 2.0 si 3.0 si HDMI, ajutate de tehnologia LAN Gigabit si WLAN 802.11ac/Bluetooth® 4.2. Drept bonus, laptopul poate fi gasit la un pret excelent, echivalentul a sub 500 de euro, in care beneficiati inclusiv de sistemul de operare Microsoft Windows 10 Pro 64 biti.

Pareri despre HP 250 G5

Concluzionand, putem spune ca dispozitivul portabil HP 250 G5 imbina spiritul afacerilor cu tineretea si distractia, oferind utilizatorilor sai o viteza de lucru rezonabila, alaturi de conectivitate si facilitati pentru urmarirea de filme si ascultarea muzicii preferate. Un design placut si sobru, completat de o arhitectura solida, care incorporeaza cele mai noi tehnologii in materie de siguranta si stocare a datelor. Totul, la un pret cat se poate de rezonabil, care incadreaza modelul HP 250 G5 in gama medie a calculatoarelor portabile.

9 Total Score
Laptop HP 250 G5 cu procesor Intel® Core ™ i3-5005U 2.00GHz, Broadwell™, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics 5500, Microsoft Windows 10 Home 64, Black

Beneficiind de tehnologie Intel la interior, laptopul HP 250 G5 pare alegerea perfecta pentru oamenii intreprinzatori. Este un dispozitiv pe cat de compact, pe atat de puternic. Plusul de memorie si viteza procesorului ofera o buna navigare si gestionare a datelor, in vreme ce designul sobru ne duce cu gandul la lumea dura a afacerilor. Cele mai complexe sarcini sunt duse la indeplinire cu brio, iar conectivitatea este asigurata din toate punctele de vedere, prin tehnologie wireless, Bluetooth sau porturi USB. Pentru utilizarea in spatiul public sau la un birou deschis, unde mai lucreaza si alte persoane, laptopul HP 250 G5 beneficiaza inclusiv de tehnologie pentru reducerea zgomotului tastaturii.

Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply