Samsung 40J6282: televizorul Full HD performant

Samsung 40J6282: televizorul Full HD performantCei de la Samsung aduc mereu dotari noi care cresc divertismentul si confortul utilizatorilor. Iata ca in cazul noilor serii de televizoare smart, acestia au inceput sa mizeze si pe educatie. EduPedia este un sistem care permite televizoarelor smart Samsung sa devina adevarate platforme educationale si sa aduca interactivitatea la un alt nivel. Copiii, elevii si studentii pot beneficia astfel de o experienta foarte atractiva. Televizorul Samsung 40J6282 este un model Full HD al seriei care merita toata atentia.

Despre Samsung 40J6282

Samsung 40J6282 este un televizor care arata foarte bine si ofera totodata imagini de calitate superioara. Modelul are un design minimalist caracterizat de linii suple, un profil ultra slim si o rama foarte subtire. Fixarea se face prin intermediul unui suport in U. Stabilitatea este perfecta.

Samsung 40J6282
Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40J6282, Full HD
Samsung 40J6282 vedere inclinat dreapta

Ecranul are diagonala de 101 de cm si este potrivit atat pentru living, cat si pentru camera copiilor sau o sala de clasa, ori de sedinte. Modelul are dimensiunile de 907.2 x 536.5 x 63.1 mm.

Samsung 40J6282 – Specificatii tehnice

Imaginile au o rezolutie Full HD si sunt prin urmare foarte clare. Acestea sunt redate la 1920 x 1080 de pixeli si au o calitate generala foarte buna. Sunt de remarcat contrastul dinamic optimizat folosind tehnologia Contrast Enhancer si tehnologia Micro Dimming Pro, precum si tehnologia Auto Motion Plus pentru redarea clara si fluida a miscarii. Cadrele sunt descompuse in detaliu si redate fara sacadare, mult mai cursiv.

Vezi pret si detalii!

Samsung 40J6282 vedere inclinat stanga

Sistemul audio este cel standard intalnit la ultimele serii Samsung, respectiv unul de 20 W. Sunetul este prelucrat folosind tehnologiile Dolby Digital Plus si DTS Studio Sound.

Unul dintre punctele forte principale ale televizorului Samsung 40J6282 este fara dubiu ocupat de functiile smart. Sistemul de operare ruleaza foarte fluid si este optimizat pentru a fi cu atat mai intuitiv si mai adaptat la nevoile utilizatorilor. Dupa cum spuneam mai sus, o noutate importanta este adusa de softul Edupedia. Acesta aduce lectii interactive, posibilitati de evaluare a cunostintelor si o biblioteca virtuala, fiind foarte util pentru orice nivel de educatie. De la prescolari si pana la liceeni si studenti, oricine poate beneficia de platforma educationala.

Samsung 40J6282 vedere profil

Pe langa sistemul Edupedia, utilizatorii vor putea bineinteles naviga pe internet la viteze bune, folosi retelele de socializare si comuta instant intre continutul online si cel tv. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless.

Vezi pretul actualizat la eMAG!

In ceea ce priveste conectorii si posibilitatile de utilizare alaturi de alte dispozitive, televizorul este dotat cu 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB si intrari video composite si de component.  Se pot conecta astfel cu usurinta laptopuri, calculatoare, playere video, console de joc sau sisteme audio.

Pareri Samsung 40J6282

Samsung 40J6282 este un televizor smart foarte performant, care va schimba cu totul experiena de vizionare. Tehnologia face totul mult mai interactiv, iar televizorul este mai mult decat un dispozitiv pe care se urmaresc canele tv. In momentul de fata putem naviga pe internet, juca jocuri online si urmari seriale, precum si beneficia de platforme educationale si programe dedicate intereselor noastre. Samsung 40J6282 este un exemplu perfect de televizor inteligent, care ne arata un strop din ceea ce ofera viitorul.

8.5 Total Score
Samsung 40J6282

Televizorul Samsung 40J6282 este un Smart TV din gama 2016, ce include majoritatea functiilor si tehnologiilor de ultima ora, toate la un pret accesibil tuturor. Cu o diagonala de 101 cm, ofera imagini Full HD de o calitate deosebita.

PROS
  • Posibilitati multiple de conectare
  • Prezenta sistemului Samsung EduPedia
  • Caracteristici superioare de imagine
CONS
  • Pret cam mare pentru un televizor Full HD