Star-Light 50DM5000: televizorul Full HD ultra accesibil

star-light 50dm5000 vedere fataTelevizoarele Full HD sunt un upgrade pe care multi si-au dorit sa il faca, dar au tot asteptat scaderea preturilor. Asteptarea a dat in sfarsit roade, in momentul de fata preturile fiind cu adevarat mici.  Star-Light 50DM5000 este un model Full HD de dimensiuni generoase disponibil la un pret extrem de atractiv. Avem de-a face cu cel mai bun moment pentru schimbarea televizorului vechi.

Despre Star-Light 50DM5000

Star-Light 50DM5000 are un design minimalist, specific lui 2016. Astfel, modelul este mult mai subtire decat cele din seriile anterioare si arata chiar foarte elegant pentru categoria sa de pret. Suportul sub forma de picioare laterale ofera un sprijin foarte bun. Televizorul are dimensiunile de 1140 x 250 x 725 mm si o constructie foarte usoara. Fiind usor si plat, acesta se monteaza foarte repede si pe perete.

Star-Light 50DM5000
Televizor LED Star-Light, 127 cm, 50DM5000, Full HD

Ecranul are o diagonala de 127 de cm, potrivita pentru a reda toate detaliile imaginilor Full HD. Imaginile sunt redate la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si au un nivel ridicat de claritate. Pentru a pune in evidenta cu atat mai mult claritatea, ecranul este dotat si cu o tehnologie pentru reducerea granulatiei (digital noise reduction). De asemenea, culorile si contrastul au valori foarte atractive. Luminozitatea este de 300 cd/mp, iar contrastul dinamic este de 5000:1. Daca mai luam in considerare si unghiurile de vizibilitate de 178 de grade, experienta de vizionare este una chiar foarte atractiva.

star-light 50dm5000 vedere inclinat

Specificatii tehnice

La nivel audio, televizorul este dotat cu difuzoare stereo cu puterea de 16 W, asa ca volumul este destul de puternic. Modelul este bineinteles dotat si cu un player multimedia integrat.

Vezi pret, acum cu transport gratuit!

Star-Light 50DM5000 nu este un televizor cu functii smart, asa ca nu se poate conecta la internet. Pentru multi insa, aceasta dotare nu este foarte importanta. Modelul se poate conecta oricand la PC pentru redarea de continut de pe internet.

Posibilitatile extinse de conectare sunt de altfel unul dintre atuurile televizorului. Acesta este prevazut cu 2 port-uri HDMI, 1 port  USB, 1 intrare Scart, 1 intrare component, 1 intrare pentru PC si 1 intrare jack. Prin urmare, acesta se va putea conecta usor la calculator, laptop, DVD player, console de joc sau sisteme audio. In acelasi timp, datorita tunerului digital DVB-T/C si slotului Slot CI+, modelul poate reda canalele digitale fara a mai fi nevoie de un decodor extern. Nu mai este astfel nevoie de cabluri si nici de spatiu suplimentar langa televizor. Este de ajuns cardul pentru canale digitale de la distribuitorul de cablu, care se introduce foarte simplu in slotul CI+ de pe televizor.

Vezi pretul actualizat la eMAG!

Pareri Star-Light 50DM5000

Star-Light 50DM5000 este un televizor foarte prietenos din toate punctele de vedere. Acesta este in primul rand prietenos cu buzunarul, fiind foarte accesibil. Apoi, modelul este foarte generos in dotari si sustine o calitate foarte buna a imaginii. Acesta nu este dotat cu functii smart, dar este in schimb foarte bine echilibrat la nivelul celorlalte dotari, ceea ce compenseaza destul de mult. Televizorul este o alegere ideala pentru toti cei care nu au facut inca trecerea la calitatea Full HD.

7.5 Total Score
Star-Light 50DM5000

Star-Light 50DM5000 este un televizor Full HD cu design minimalist si diagonala de 127 cm. Sunetul este redat prin cele doua difuzoare stereo de 16 W. Nu este un televizor smart insa este usor de conectat la calculator. Multiple posibilitati de conectare : 2 port-uri HDMI, 1 port USB, 1 intrare Scart, 1 intrare component, 1 intrare pentru PC si 1 intrare jack.

PROS
  • Pret accesibil la diagonala mare
  • Difuzoare stereo cu puterea de 16 W
  • Posibilitati multiple de conectare
CONS
  • Nu este smart
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply