Star-Light 24DM6001: televizorul HD smart

Star-Light 24DM6001
Televizor Smart LED Star-Light, 60 cm, 24DM6001, HD Ready, Alb
star-light 24dm6001 vedere fataTelevizoarele smart nu mai sunt o noutate pe piata, dar sunt insa destul de multe locuinte in care nu exista inca un astfel de model. Daca pretul era unul dintre motivele principale pentru acest lucru, acum problema este aproape rezolvata. Star-Light 24DM6001 este perfect pentru a pune in evidenta acest lucru. Televizorul HD are un pret foarte accesibil si ofera utilizatorului acces la functii smart si o imagine de calitate decenta.

Despre Star-Light 24DM6001

Star-Light 24DM6001 este un televizor care poate inlocui foarte bine modelul vechi din dormitor. Acesta are dimensiuni reduse si poate fi fixat usor si pe perete. Vorbim de un televizor de 555 x 362 x 40 mm. Designul este subtire, iar rama alba ofera un aspect cu totul aparte. Televizorul poate fi folosit de asemenea si pe post de monitor, putand functiona astfel 2 in 1.

Ecranul are diagonala de 60 de cm si este de tip HD, redand imagini la calitatea de 1366 x 768 pixeli. Imaginile sunt destul de clare avand in vedere dimensiunile ecranului. Luminozitatea este de 220 cd/mp, iar contrastul dinamic este de 3000:1. Prin urmare, rezultatele sunt decente. Imaginile sunt cu siguranta superioare celor de la un televizor clasic. Unghiurile de vizualizare de 176 de grade asigura o vizibilitate buna din orice pozitie, asa ca nu vor exista probleme la fixarea pe perete.star-light 24dm6001 vedere inclinat

Specificatii tehnice

Partea cea mai atractiva a modelului este prezenta functiilor smart. Acestea permit conectarea la internet, accesarea conturilor de pe retelele de socializare, vizionarea de filme online, browsing-ul etc. Televizorul beneficiaza de tehnologie wifi si este foarte util atat pentru cei mari, cat si pentru copii.

Modelul ofera totodata si posibilitatea de a se conecta la diverse dispozitive pentru a reda continut. Avem la dispozitie pentru aceasta 1 port HDMI, 1 port USB, 1 intrare Scart, 1 intrare component, 1 intrare pentru PC si 1 intrare jack. Conectarea la calculatoare, laptopuri, playere DVD sau console de joc se face foarte usor. Modelul este dotat si cu un tuner digital DVB-T/C si un card CI+ care permit redarea canalelor digitale fara a mai fi nevoie de un decodor extern. Acest lucru este foarte util, intrucat nu mai este nevoie de cabluri sau spatiu suplimentar pentru decodor.

Concluzii Star-Light 24dm6001

Star-Light 24DM6001 este un televizor HD smart la pret extrem de accesibil. Imaginile HD au o calitate buna, iar functiile smart contribuie foarte mult la cresterea atractivitatii modelului. Televizorul are un design elegant si un aspect aparte, pe alb. Acesta poate fi usor montat pe perete si ofera o vizibilitate buna din orice pozitie. Dimensiunile sale il fac ideal pentru dormitor. De asemenea, televizorul poate fi folosit pe post de monitor si beneficiaza de un tuner digital si un slot CI+, asa ca reda foarte simplu si comod canalele digitale. Per ansamblu dotarile sunt mai mult decat atractive. Modelul nu este unul pentru cei mai pretentiosi utilizatori, dar isi face bine treaba si va inlocui cu succes un televizor mai vechi sau unul care nu este dotat cu functii smart.

 

Save

Save

7.5 Total Score
Star-Light 24DM6001

Televizorul Star-Light 24DM6001 este recomandat in special pentru dormitoare. Are functii smart si o imagine de calitate la un pret accesibil si foarte usor de montat. Televizorul este dotat cu difuzoare de 19W si reda un sunet destul de puternic

PROS
  • Imagine de calitate
  • Difuzoare de 19W si un sunet destul de puternic
  • Functii smart
CONS
  • Diagonala cam mica
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply