Star-Light 49DM5000: televizorul accesibil de 124 cm

Star-Light 49DM5000
Televizor LED Star-Light, 124 cm, 49DM5000, Full HD
star-light 49dm5000 vedere fataStar-Light este unul din brandurile romanesti care s-a facut foarte usor remarcat pe piata in ultimii ani datorita raportului calitate-pret foarte bun. Lansat de eMAG ca solutie pentru cei care cauta produse accesibile si nu vor sa ramana totusi in urma cu tehnologia, brandul s-a tinut de fiecare data de cuvant. Star-Light 49DM5000 este un televizor Full HD foarte atractiv, ideal pentru oricine vrea sa se bucure de o imagine clara ca lacrima pe un ecran maricel.

Despre Star-Light 49DM5000

Star-Light 49DM5000 este un televizor de 124 de cm. Acesta are un design ultra-slim foarte modern, care ii pune in evidenta dimensiunile. Modelul este dotat cu o rama foarte subtire si complet negru. Pentru fixarea in varianta clasica, pe masa, acesta este dotat cu doua picioare laterale. Stabilitatea este foarte buna. In cazul in care se doreste fixarea pe perete, modelul este compatibil cu un suport VESA. Dimensiunile totale ale televizorului sunt de 1134 x 220 x 705 mm. Acesta va ocupa locul central in orice living.star-light 49dm5000 vedere inclinat

Televizorul este ideal pentru living, ecranul de 124 cm redand imagini in cel mai mic detaliu. Imaginile sunt clare, pline de contrast si in culori vii. Rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli aduce o claritate superioara, in timp ce unghiurile de vizualizare de 178 de grade ofera o vizibilitate buna din orice pozitie de vizionare. Luminozitatea continua de 320 cd/m2 asigura un contrast bun, valoarea pentru contrastul dinamic fiind de 3000:1, iar cea pentru cel nativ fiind de 1200:1. Dintre tehnologiile integrate mai fac parte si Digital Noise Reduction si Comb filter, acestea completand foarte bine pachetul. Imaginea este astfel prelucrata in detaliu, iar rezultatul este cu atat mai realist.

Star-Light 49DM5000 nu este un televizor smart si prin urmare nu ofera posibilitatea redarii de continut de pe internet. Avand in vedere pretul foarte bun, acest lucru poate fi insa trecut cu vederea.

Modelul beneficiaza totusi de numeroase port-uri care ii permit conectarea la un calculator sau laptop pentru a functiona pe post de monitor. In acest fel nici nu se va resimti prea tare lipsa functiilor smart. La nivelul conectivitatii gasim asadar 2 port-uri HDMI, 1 port USB si intrari de PC, Scart, video composite si de component.  Exista de asemenea si un tuner digital DVB-T, DVB-C si un slot CI+ care elimina nevoia conectarii unui decodor extern pentru redarea canalelor digitale.

Pareri Star-Light 49DM5000

Star-Light 49DM5000  este un televizor Full HD accesibil cu diagonala de 124 cm, lucru care atrage atentia in mod pozitiv inca din start. Apoi, daca avem in vedere si imaginea de calitate si designul elegant, modelul este de nerefuzat. Desigur, nu avem de-a face cu un televizor cu functii smart, dar daca nu urmariti acest lucru neaparat acest lucru nu e o problema. Televizorul se poate conecta cu usurinta la calculator sau laptop si poate reda continut de pe o varietate mare de suporturi. Asadar, cei de la Star-Light arata inca o data ca exista si solutii accesibile de calitate.  Putem beneficia de o experienta de vizionare mai realista si mai captivanta fara a produce pagube in bugetul familiei.

7.5 Total Score
Star-Light 49DM5000

Un model nou pe piata romaneasca cu un raport calitate-pret foarte bun. Televizor Full HD, imagine foarte buna, ideal pentru living. Acest model poate fi foarte usor folosit ca si monitor datorita faptului ca este dotat cu numeroase port-uri.

PROS
  • Pret bun pentru diagonala de 124 cm
  • Foarte subtire
  • Design elegant
CONS
  • Nu este smart
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply