Vortex V32C02D: o achizitie buna

Vortex V32C02D
Televizor LED Vortex, 80 cm, V32C02D, HD
vortex v32c02d vedere fataExista mai multe tipuri de persoane atunci cand vine vorba de alegerea unui televizor. Pe de-o parte sunt cei care se afla in cautarea unui dispozitiv inteligent, ce poarta atributul de „smart”, iar pe de alta parte sunt cei care cred ca rolul unui televizor bun este sa redea imaginile perfect. Pentru restul activitatilor cum ar fi navigarea pe Internet sau alte asemenea, exista laptopuri, tablete sau smart phone-uri. Iar pentru acestia din urma care mizeaza mai mult pe puterea imaginii, o buna recomandare este Vortex  V32C02D, un televizor pe care ne-am propus si noi sa-l prezentam in acest material.

Despre Vortex V32C02D

Televizorul LED Vortex  V32C02D mizeaza pe simplitate. El are un design placut, dar in acelasi timp cu foarte putine detalii. Culoarea este neagra si sincer, nici nu ar fi fost o alta culoare mai potrivita pentru un astfel de dispozitiv. Intr-adevar, nu se poate spune ca acesta iese prea mult in evidenta prin design, insa se remarca datorita altor atribute.

Desigur, trebuie luata in considerare si dimensiunea sa. Aceasta este de 750 x 200 x 510 mm cu stand si de 750 x 74 x 46 mm fara stand. Asadar, televizorul nu poate fi catalogat ca fiind nici mare, dar nici mic. Diagonala este de 80 de cm, ceea ce inseamna ca dispozitivul este ideal si pentru cei care vor sa se bucure de experienta unui film bun, exact ca la cinema. Iar cand nu stiti cum sa va relaxati mai bine, puteti sa va chemati prietenii acasa si sa urmariti impreuna emisiunile preferate ce se transmit la TV sau puteti, cu ajutorul portului USB sa transferati un film pe care il downloadati de pe Internet. Transferul de date se realizeaza la o viteza buna, portul fiind de tipul USB 2.0.

In afara de ecranul subtire, cu diagonala de 80 de cm, acest televizor se poate mandri si cu alte atribute bune, desi face parte din categoria non-smart TV. Nu trebuie uitat ca este un televizor high definition, ceea ce inseamna ca poate face ca toate culorile sa para vii si puternice. Luminozitatea joaca un rol important in acest sens, fiind de 250 cd/ m², iar rezolutia ecranului de 1366 x 768 pixeli.

Aspectul imaginii este de 16:9, pe cand timpul de raspuns este de 6.5 ms. Spre deosebire de alte tipuri de televizoare, acesta are un tip de raspuns mult mai mic, ceea ce il face sa fie cu adevarat performant.

Pareri Vortex  V32C02D

Sistemul audio este la fel de important ca cel video si dispune de caracteristici NIICAM. Playerul multimedia este integrat, iar acest lucru permite utilizatorilor sa se bucure de o experienta cu adevarat placuta. Pe langa portul USB amintit anterior, exista si port HDMI, minijack casti si un player multimedia integrat. Totodata, acest televizor da dovada si de un pret bun, ceea ce constituie un avantaj pentru viitorii sai cumparatori care cauta diverse metode de a-si optimiza cheltuielile, astfel incat sa poata acoperi si alte lucruri.

 

Save

Save

Save

7.5 Total Score
Vortex V32C02D

Televizorul LED Vortex V32C02D, un televizor simplu dar placut. Caracteristici: dimensiuni 750 x 200 x 510 mm, diagonala de 80 de cm, port de tipul USB 2.0, rezolutie de 1366 x 768 pixeli, aspect imagine de 16:9, timpul de raspuns este de 6.5 ms, sistemul audio NIICAM, port USB si port HDMI.

PROS
  • Luminozitatea de 250 cd/ mp
  • Timpul de raspuns este de 6.5 ms
  • Port HDMI
CONS
  • Diagonala mica
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply