Philips 50PUS6162/12

Televizoarele 4K smart cu ecrane mai mari de 100 cm pot ajunge la preturi destul de ridicate. Philips 50PUS6162/12 (vezi produsul la reducere) este insa un model care arata ca poti beneficia de un raport bun calitate-diagonala-pret. Televizorul iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a te bucura de o experienta placuta si interactiva de vizionare, pastrand totusi un pret decent.

Philips 50PUS616212

Despre Philips 50PUS6162/12

Philips 50PUS6162/12 este un model care aduce laolalta cele mai noi tehnologii pentru divertismentul de acasa. Vorbim aici de un ecran 4K dotat cu functii HDR si smart, sunet bun si o conectivitate ridicata.

Philips 50PUS6162
Televizor Smart Philips, 126 cm, 50PUS6162/12, 4K Ultra HD

Televizorul are un design elegant pe negru. Modelul masoara 1128.4 x 653 x 83.2 mm si este ultra slim. Ecranul are o rama subtire, cu linii ascutite. Suportul plat si jos completeaza foarte bine designul si ofera o stabilitate perfecta.

Philips 50PUS616212 review

Philips 50PUS6162/12 are o diagonala de 126 cm (vezi si modelele de 108 cm, de 139 cm si cel 154 cm). Diagonala este suficient de mare pentru a scoate in evidenta imaginile si a oferi o experienta de vizionare mai interactiva. In acelasi timp, aceasta este potrivita atat pentru living, cat si pentru o camera mai mare de dormitor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Ecranul reda imagini la rezolutia de 3840 x 2160 pixeli, in culori foarte vii. Imaginile sunt clare si pline de viata. Un atu important este reprezentat de functiile HDR (High Dynamic Range Plus). Aceste functii asigura o calitate premium de imagine, regland contrastul si culoarea. Cadrele sunt mult mai intense, avand o profunzime mai buna. Contrastul ridicat pune in evidenta chiar si zonele cele mai umbroase sau mai stralucitoare. De asemenea, ecranul reda mai multe tonuri, creand culori mai realiste.

Gasim de asemenea tehnologii de micro dimming, upscaling si prelucrare a cadrelor in miscare. Tehnologia micro dimming imparte imaginea in 6400 de zone pentru a  compara tonurile de alb si negru, in vederea redarii celor mai intense. Cu ajutorul tehnologiei avansate de upscaling UHD, chiar si imaginile din surse externe sunt aduse la o calitate apropiata de cea 4K. Prin urmare, orice imagine redata pe Philips 50PUS6162/12 arata impecabil.  Nu in ultimul rand, tehnologia Natural Motion a celor de la Philips elimina umbrele si efectul de imagine sacadata si permite o redare cat mai fluida a cadrelor in miscare.

Continut online direct pe ecranul televizorului

Philips 50PUS6162/12 este dotat cu un procesor quad core si are functii smart si Wi-Fi integrat. Televizorul se poate conecta pe cont propriu la internet si reda continut online pe ecranul sau generos. Televizorul este compatibil cu aplicatia Netflix si permite printre altele streaming-ul video, conectarea la retele de socializare, email si jocuri.

Avand de-a face cu un televizor la pret ceva mai mic, era de asteptat ca viteza de raspuns sa nu fie cea mai rapida. Este posibil astfel sa ai putin de asteptat la incarcarea continutului ori la trecerea de la o aplicatie la alta. De asemenea, si schimbarea canalelor tv poate fi ceva mai inceata.

In opinia noastra, exista doua tipuri de televizoare smart in modelul de fata. Este vorba pe de-o parte de cele care ofera acces la toate functiile si tehnologiile noi, facand insa putin rabat de la echilibrarea si performanta acestora. Acestea sunt si cele care au preturi mai decente.

De cealalta parte, este vorba de televizoarele fara repros, dar care ajung sa coste mult prea mult pentru a fi cumparate de majoritatea utilizatorilor. Philips 50PUS6162/12 face parte din prima categorie. Daca vrei sa ai acces la cele mai noi tehnologii in materie de divertisment si esti dispus sa mai inchizi ochii la cateva aspecte, modelul este unul chiar foarte atractiv.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Pe partea de conectivitate gasesti 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB si intrari video. Vei putea conecta astfel usor un calculator, laptop, consola de jocuri, HDD extern sau USB etc. Exista si un slot CI+ si un tuner digital, asa ca poti prinde canale digitale fara a mai folosi un decodor extern. Nu mai ai nevoie, prin urmare, de aparatul extern si de telecomanda suplimentara.

Sistemul audio este stereo si are 20 W. Sunetul redat este destul de clar si de puternic.

Spre deosebire de alti producatori, cei de la Philips au pastrat si pentru multe din modelele din seriile pe 2017 o telecomanda standard cu mai multe butoane. Aceasta este totusi usor de folosit.

Ca accesorii, multi utilizatori isi cumpara si un set de tastatura cu mouse, precum si un soundbar.

Concluzii

Philips 50PUS6162/12 este un televizor modern complex, care iti aduce imagini 4K, functii HDR si smart la un pret bun. Ecranul sau este generos, iar calitatea generala este ridicata.

8.5 Total Score
Philips 50PUS6162/12: televizorul 4K cu raport bun calitate-pret

Philips 50PUS6162/12 ofera la un pret decent imagini clare la o rezolutie 4K, functii HDR, dar si caracteristici smart de calitate. Este ideal pentru un living sau o sufragerie mare

PROS
  • ecran 4K HDR de 126 cm
  • functii smart
  • conectivitate buna
  • raport excelent calitate-pret
CONS
  • nimic
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply