LG 65UJ620V

Daca esti in cautarea unui televizor care sa ii multumeasca pe toti din casa, iti recomandam televizorul LG 65UJ620V (vezi ultimul pret), care imbina designul placut cu functii speciale ce iti vor oferi o experienta de vizionare fascinanta datorita calitatilor incomparabile de redare a imaginii.

LG 65UJ620V

Despre LG 65UJ620V

Designul televizorului LG 65UJ620V este extrem de elegant si de modern. Datorita ramei delicate si subtiri de culoare neagra, ecranul iese perfect in evidenta pentru a-ti oferi o experienta mult mai placuta de vizionare a programelor si a emisiunilor tale preferate. Televizorul este subtire si placut la vedere, astfel ca schimba aspectul incaperii in care este plasat, dandu-i un aspect mai elegant si mai modern.

LG 65UJ620V
Televizor LED Smart LG, 164 cm, 65UJ620V, 4K Ultra HD

De asemenea, poate fi plasat pe perete pentru un plus de eleganta, cu ajutorul unui suport special de perete VESA 300 x 300. Dimensiunile televizorului sunt (W x H x D) 1466 x 301 x 919 mm cu stand si 1466 x 91 x 851 mm fara stand, fiind un televizor perfect pentru o sufragerie sau pentru un dormitor mai mare.

LG 65UJ620V review

LG 65UJ620V este un televizor smart de tip LED, din gama 2017 ce poate fi folosit si ca monitor. Puteti economisi energie datorita consumului de 85 W. Astfel ca va puteti bucura de experienta placuta de vizionare cu un consum mult mai redus de energie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Caracteristici speciale de imagine si sunet ale televizorului LG 65UJ620V

Imaginile sunt redate pe un ecran plat cu diagonala de 164 cm (vezi si modelele de 108 cm, 123 cm si cel de 139 cm) la o rezolutie 4K ULTRA HD cu cei 3840 x 2160 pixeli ce fac imaginile sa fie mai clare si mai apropiate de realitate. Aspectul imaginii 16:9 garanteaza vizionarea filmelor pe intreg ecranul fara parti lipsa din imagine sau traducerile ce apar in partea de jos a ecranului. Pentru  o calitate mai ridicata a imaginilor, cei de la LG au adaugat televizorului 65UJ620V o multitudine de functii care il fac sa fie mai special fata de televizoarele din aceeasi categorie de pret.

Functia Active HDR are rolul de a imbunatati aspectul imaginilor, optimizand continuturile HDR 10 si HLG pentru ca tu sa te poti bucura de o experienta mult mai placuta de vizionare. Efectul HDR este o functie speciala ce are rol de a modifica calitatea imaginilor amplificand contrastul si luminozitatea atat cat este nevoie pentru ca imaginea finala sa fie cat mai reala si mai apropiata de realitate.

Functia 4K UPSCALER amplifica rezolutia imaginilor pentru o experienta mult mai placuta de vizionare. Sunetul este redat printr-un sistem audio stereo ce are doua difuzoare de 10W pentru ca tu sa te poti bucura de muzica la un nivel ridicat de volum. Functia ULTRA Surround are rol de a imbunatati calitatea sunetului pentru ca acesta sa fie perfect inteligibil si clar.

Televizorul mai are implementat si un sistem audio Hi-Fi care reda suntetul foarte clar, facandu-te sa te simti ca intr-o sala de cinema atunci cand urmaresti filmul tau preferat. Cu ajutorul functiei Audio Codec muzica si sunetele ce provin din alte surse vor fi clare si calitative.

Pentru o experienta mai diversificata, aveti posibilitatea de a conecta direct la televizor diferite componente prin mufele special create, aveti la dispozitie trei porturi HDMI, iesire audio digitala optica, o intrare video composite, un slot de card PCMCIA. De asemenea, mai aveti posibilitatea de a conecta doua stickuri de memorie USB pentru a putea vizualiza continutul de pe acestea.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Televizorul LG 65UJ620V suporta conexiuni de tip LAN si Bluetooth pentru transfer de fisiere intre dispozitive. Slotul CI+ permite conectarea televizorului la sursa semnalului printr-o cartela speciala oferita de distribuitorul de cablu, excluzand astfel receiverul extern dar si disconfortul de a utiliza doua telecomenzi.

Concluzii

LG 65UJ620V este special pentru familia ta, dar poate fi potrivit si daca locuiesti singur, avand posibilitatea sa te bucuri de experienta deosebita de vizionare a emisiunilor si a filmelor preferate datorita specificațiilor deosebite de redare a imaginilor si a sunetului, dar nu in ultimul rand datorita designului care imbunatateste aspectul imaginilor. Pretul televizorului LG 65UJ620V este de aproximativ 5000 lei, un pret rezonabil avand in vedere functiile si calitatile speciale de care acest televizor dispune.

9 Total Score
LG 65UJ620V – un gadget perfect chiar si pentru cei mai pretentiosi

LG 65UJ620V face parte dintr-una din cele mai de succes serii de televizoare. Functii moderne, ecran mare si imagini perfecte

PROS
  • design modern
  • imagini clare si apropiate de realitate
  • sunet exceptional
CONS
  • nimic serios
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply