LG 49LJ594V

Cheia performantei oricarui model de televizor smart consta in echilibrul dotarilor. LG 49LJ594V (vezi pretul de azi) este un model cu ecran de dimensiuni generoase, cu pret bun si dotari care se completeaza foarte bine. Televizorul este o optiune perfecta pentru a aduce divertismentul in living.

LG 49LJ594V

Despre LG 49LJ594V

Dupa cum era de asteptat, atractia principala a televizorului este ecranul sau avansat. Acesta beneficiaza de cele mai noi tehnologii si reuseste sa redea o atmosfera foarte realista. Daca nu ai mai avut pana acum un televizor Full HD, vei resimti cu siguranta upgrade-ul de calitate a imaginii.

LG 49LJ594V
Televizor LED Smart LG, 123 cm, 49LJ594V, Full HD

LG 49LJ594V are diagonala de 123 cm si este astfel suficient de generos pentru a scoate in evidenta mai multe detalii si a reda la scara mare continutul de orice fel. Televizorul are dimensiunile de 1110 x 650 x 81.1 mm si reprezinta astfel o prezenta ce isi va face cu siguranta simtita prezenta. Designul este complet negru si are un aspect foarte elegant. Acesta este caracterizat de linii fine si un profil foarte subtire.

LG 49LJ594V back

La nivelul calitatii imaginii, LG 49LJ594V aliniaza o serie intreaga de tehnologii foarte atractive. Ecranul are in primul rand o rezolutie Full HD si reda cadre la rezolutia de 1920 x 1080 de pixeli. Imaginile au astfel o claritate perfecta. Pentru o claritate excelenta si in cazul imaginilor in miscare, ecranul foloseste tehnologia True Motion refresh 100. Aceasta descompune fiecare cadru si il reda mai clar si mai detaliat. Nu in ultimul rand, tehnologia Color Master Engine proceseaza culorile pentru a le aduce cat mai aproape de realitate. Ecranul aduce la o calitate superioara si imaginile ce provin din surse externe. Tehnologia de upscalling face o treaba foarte buna si creste claritatea si contrastul imaginilor redate de pe PC, telefon sau un HDD extern.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Experienta de vizionare nu ar fi la fel de captivanta fara sistemul audio foarte modern iar la experienta optima de vizionare contribuie si sistemul audio performant. Sistemul stereo are o putere de 10W si este dotat  cu functiile Virtual surround Plus si Clear Voice III, precum si cu un decodor DTS.

Functii smart de 2017

LG 49LJ594V este un model lansat in 2017, asa ca beneficiaza de cel mai nou sistem de operare webOS. Este vorba de versiunea 3.5. Interfata smart este astfel mai intuitiva si mai rapida. Exista de asemenea mai multe aplicatii si functii, iar controlul se face mult mai usor. Inginerii LG au anticipat toate miscarile si nevoile utilizatorilor, creand cai de acces foarte rapide catre comenzi. Performanta functiilor smart este asigurata de un procesor quad-core. Conectarea la internet se poate face prin wifi sau cablu.

Telecomanda Magic Remote a fost si ea imbunatatita, oferind acum suport touch si fiind sensibila la miscare. Exista totodata si posibilitatea  de a controla televizorul folosind comenzile vocale.

Ar mai fi de mentionat faptul ca modelul poate reda canale digitale fara a mai avea nevoie de un decodor extern. Asta inseamna ca poti uita de cabluri si aglomeratia de aparate din jurul televizorului. Acest lucru este posibil datorita faptului ca modelul este dotat cu un slot CI+ si un tuner digital. Prin urmare, pentru redarea canalelor digitale este de ajuns un card de la distribuitorul de cablu. Acest card se introduse in slotul CI+ si gata, scapi de orice bataie de cap.

O parte foarte atractiva a televizorului este reprezentata si de posibilitatile extinse de conectare la alte dispozitive. Exista pentru aceasta 2 port-uri HDMI, 1 port USB si intrari video. Vei putea sa conectezi foarte usor un PC, laptop, o consola de jocuri sau un player Blu Ray. Televizorul va deveni cu siguranta centrul multimedia in locuinta.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

In cazul in care doresti sa fixezi ecranul pe perete, vei avea nevoie de un suport VESA 300 x 300. Fixat pe perete, televizorul ofera o experienta diferita si capata un rol mai important in designul camerei.

Concluzii

LG 49LJ594V este un televizor de dimensiuni atractive, dotat cu o serie de tehnologii avansate. Ecranul reda imagini foarte clare si in culori vii, asigurand in acelasi timp o experienta smart perfecta. Poti naviga rapid pe internet si in aplicatii si ai la dispozitie mai multe functii pentru divertisment. In acelasi timp, televizorul se poate conecta usor la alte dispozitive pentru redarea de continut, asa ca va deveni cu siguranta un centru multimedia al locuintei. Pretul este totodata unul foarte bun, asa ca modelul reuseste sa puncteze din toate punctele de vedere.

8.5 Total Score
LG 49LJ594V: televizorul Full HD smart performant

Un televizor marisor dar fara multe imbunatatiri, LG 49LJ594V este alegerea perfecta a celor cu buget redus. Are tot ce ii trebuie pentru o experienta placuta dar si ceva in plus

PROS
  • ecran Full HD de 123 cm
  • functii smart cu interfata webOS 3.5
  • sunet de calitate
CONS
  • ar fi fost utile mai multe port-uri USB
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply