Philips 32PHT4201/12

Philips este unul din numele mari din industria producatoare de televizoare, lansand tendinte si actualizand constant tehnologia. Un televizor Philips este prin definitie unul de calitate, care nu dezamageste. Acelasi lucru il putem spune si despre modelul Philips 32PHT4201/12.

Philips 32PHT420112

Despre Philips 32PHT4201/12

Philips 32PHT4201/12 este un televizor HD de dimensiuni medii, care promite sa ofere o experienta cu totul noua cumparatorilor. Daca vrei sa treci la un nivel superior de calitate a imaginii, modelul reprezinta o optiune perfecta. Acesta are un pret bun si ofera in acelasi timp o experienta optima de vizionare.

Philips 32PHT4201/12
Televizor LED Philips, 80 cm, 32PHT4201/12, HD

Televizorul este unul compact, avand dimensiunile de 726 x 439 x 77 mm. Ecranul este unul plat, iar diagonala sa de 80 cm este pusa bine in evidenta de rama subtire. Televizorul este complet negru, iar fixarea se face prin intermediul a doua picioare laterale. Modelul este potrivit si pentru fixarea pe perete.

Philips 32PHT420112 lateral

Ecranul HD reda imagini de calitate superioara. Acestea sunt redate la rezolutia de 1366 x 768 de pixeli si procesate folosind tehnologia Digital Crystal Clear. Aceasta prelucreaza imaginile provenite din orice sursa si le aduce la o calitate mai buna. Imaginile de pe calculator, telefon sau camera foto se vor vedea astfel mult mai bine pe ecranul mare al televizorului.

Ecranul beneficiaza de asemenea de un procesor special, care regleaza luminozitatea pentru redarea celui mai bun contrast. Sistemul de micro dimming analizeaza 6400 de zone pentru a reda nuantele cele mai intense de alb si negru. Efectul consta intr-o profunzime mult mai buna si un nivel general superior de detaliu.

Pentru ca Philips tine cu tot dinadinsul sa ofere clientilor imagini impecabile, modelele lor sunt dotate si cu tehnologii speciale menite sa optimizeze cat mai bine fiecare detaliu. Astfel, in cazul de fata, tehnologia Performance Index are grija ca imaginile sa fie clare, pline de viata, fluide si perfect ajustabile. Ultimul aspect este foarte important, intrucat permite fiecaruia sa isi regleze imaginea dupa preferinte. Exista foarte multi indici ce pot fi reglati, asa incat experienta de vizionare sa raspunda cat mai bine nevoilor si asteptarilor utilizatorilor. Imaginile se apropie foarte mult de calitatea Full HD.

Trebuie sa mentionam de asemenea ca modelul Philips 32PHT4201/12 este dotat si cu un sistem audio pe masura. Acesta are 16W si este de tip stereo. Sunetul este prelucrat la randul sau pentru a oferi o experienta optima, folosind tehnologii precum Clear Sound, Incredible Surround, Smart Sound Mode si Bass Control. Rezultatul consta intr-un sunet amplu si puternic. Cei mai multi utilizatori acorda o importanta mai mica sunetului atunci cand aleg un televizor, dar acesta are un esential.

Philips 32PHT4201/12 are dimensiuni destul de mici, asa ca poate juc a fara probleme un rol 2 in 1 si functiona si pe post de monitor. Televizorul are o conectivitate foarte buna si poate reda cadre din aproape orice sursa externa. Putem astfel conecta televizorul la calculator sau laptop, telefon, tableta, camera foto, consola de joc, sistem audio, mp3 etc. Exista pentru aceasta 2 port-uri HDMI, 1 port USB si o intrare Scart.

Modelul este dotat totodata si cu un slot CI+ si un tuner digital DVB-C DVB-T DVB-T2. Putem asadar sa vizionam canale digitale fara a mai avea nevoie de un decodor extern. Acest lucru este foarte util, intrucat dispar cablurile si putem economisi in plus mai mult spatiu.

Philips 32PHT4201/12 nu este dotat si cu functii smart. In nivelul sau de pret este insa destul de dificil sa gasim aceasta tehnologie, cel putin fara a face rabat de la calitatea imaginii. In cazul de fata, televizorul prezinta un atu important prin intermediul imaginii foarte clare si vibrante pe care o reda.

Concluzii

Philips 32PHT4201/12 este un televizor HD cu imagini de calitate superioara clasei sale. Imaginile sunt prelucrate folosind numeroase tehnologii, iar rezultatul este impecabil. Philips 32PHT4201/12 nu are tehnologie smart, dar compenseaza printr-o calitate superioara a imaginii si printr-o conectivitate buna. Intrucat poate fi conectat la calculator, consola de jocuri etc, televizorul poate sa redea in continuare continut de pe internet. Asta inseamna ca putem viziona fara probleme filme si seriale de pe internet, precum si juca jocurile preferate in retea, alaturi de prieteni. Daca nu esti interesat in mod specific de tehnologia smart, televizorul este o optiune foarte buna si mai ales accesibila. Philips este unul din cele mai mari nume din industrie, asa ca pretul bun nu poate decat sa ne bucure.

8 Total Score
Philips 32PHT4201/12: televizorul HD de calitate

Atunci cand pretul este un criteriu de cautare, fara a face rabat de la calitate, modelul Philips 32PHT4201/12 este un televizor care merita atentia

PROS
  • televizor HD cu ecran plat, de calitate superioara
  • pret bun
  • tehnologii superioare de prelucrare a imaginii
  • sunet bun
CONS
  • lipsa functiilor smart
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply