Hansa ZWM426ESH

Sa vorbim putin despre masinile e spalat vase din gama Hansa. Aceste sunt renumite pentru faptul ca aduc performanta in ceea ce priveste curatarea perfecta a vaselor, indiferent ca este vorba de pahare, oale, farfurii pline de grasime sau tacamuri. Iar dintre acestea se remarca un timp de masina special, cel pe care am ales sa-l prezentam si astazi: Hansa ZWM426ESH.(ACUM la reducere)

Hansa ZWM426ESH

Despre Hansa ZWM426ESH

Masina de spalat vase Hansa ZWM426ESH are o tenta moderna, datorita carcasei sale de culoare argintie. Aceasta se dovedeste destul de usor de curatat, avand dimensiuni bune. Cas a va orientati putin, latimea este de 45 cm.

Toate persoanele care au incercat aceasta masina de spalat vase si-au dat seama de abilitatile acesteia in ceea priveste economisirea. Totodata, aceasta este excelenta pentru a salva timp. Nu trebuie sa va mai faceti griji ca dupa o masa copioasa cu familia, veti avea multe vase de spalat. Asa cum nu trebuie sa va mai faceti griji nici din cauza mainilor. Acestea nu se vor usca si nici nu vor mai fi ranite din cauza detergentilor si a calcarului din apa.

Despre Hansa ZWM426ESH

Masina de spalat vase Hansa ZWM426ESH – cu ce te poate ajuta mai exact masina Hansa?

Citeste si despre Beko FSM65330DAS

In primul rand, aceasta masina de spalat vase vine cu o capacitate bune, astfel incat sa se poata ocupa simultan de vasele intregii familii. In felul acesta, se pot economisi deopotriva timp si bani. Nu trebuie sa stati mult pana cand rufele sunt perfect igienizate, nu trebuie sa folositi apa mult pentru repetate cicluri de spalare. Iar daca ne referim la numarul de seturi permise, va spunem ca este vorba de 10.

Vezi acum pret cu transport gratuit

In al doilea rand, masina de spalat Se dovedeste si economica. Asa cum spuneam, ea nu consuma inutil apa si nici energie electrica. Face parte din clasa A++, ceea ce inseamna si economisire de energie. Mai economice decat aceasta masina, din punct de vedere al consumului de energie sunt cele din clasa A+++, ceea ce ne face sa consideram acest produs drept unul dintre cele mai bune din acest punct de vedere.

Din punct de vedere al numarului de programe, o adoram pur si simplu. Aceasta vine cu nu mai putin de 7 programe. Acestea au rolul de a curata vasele, indiferent de natura acestora. Poate fi vorba de vase pline de ulei sau de unele mai putin murdare – datorita masinii de spalat Hansa ZWM426ESH exista cate un program pentru fiecare.

Citeste si despre AEG FFB53630ZW

Afisajul masinii de spalat Hansa ZWM426ESH este pe baza de led si el are rolul de a transmite informatii cu privire la aceasta. Practic, privind acest afisaj, utilizatorul intelege tot ce are nevoie despre programul care este in lucru.

Un alt atribut care trebuie amintit in cazul acestei masini este functia de autocuratare care mentine masina perfect igienizata, iar utilizatorul este scutit de efort. De asemenea, programarea intarziata reprezinta si ea un atu. Masina poate fi programata sa porneasca atunci cand utilizatorul are nevoie.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul acestui model de masina Hansa ZWM426ESH este putin mai piperat decat al altor modele, insa si calitatea serviciilor oferite este superioara.