Candy CDP 2L949W

Decizia de a cumpara o masina de spalat vase este importanta pentru intreaga familie. Iar asta datorita faptului ca ea aduce o multime de avantaje. Vorbim de timp economisit, dar si de resurse mai putine. Expertii au aratat ca daca nu suntem atenti, putem consuma mai multa apa atunci cand spalam vasele la chiuveta, decat atunci cand alegem sa o facem folosind o masina de spalat vase. Iar dcaa va intrebati in ce produs sa investiti, va spunem noi: este vorba despre masina de spalat vase Candy CDP 2L949W.(ACUM la reducere)

Candy CDP 2L949W

Despre Candy CDP 2L949W

Desigul acestei masini de spalat vase Candy CDP 2L949W inseamna un produs intr-o carcasa moderna, de culoare alba. Aceatsa arata bine, dar este si usor de asortat. Stiti foarte bine ca orice culoare face pereche buna cu alb. Dincolo de asta, putem spune si ca se remarca prin dimensiunea mai micuta, fapt care ii permite sa-si gaseasca loc is in buctariile mai modeste.

Referitor la capacitate, aceasta nu este foarte generoasa. Mai precis, vorbim de 9 seturi de vase, ceea ce inseamna ca este vorba de o masina ideala pentru familiile cu 3-4 membrii, care au obiceiul de a gati saptamanal. Asa ca daca alegeti sa investiti intr-o asemenea masina, nu trebuie sa dati inapoi de la a folosi vasele respective.

Despre Candy CDP 2L949W

Masina De Spalat Vase Candy CDP 2L949W � de ce iubim noi aceatsa masina

Citeste si despre Beko FSE52120DWO

In primul rand, ea este foarte economica. Face parte din clasa A++, ceea ce inseamna un consum mic de electricitate si, implicit, mai putin bani de scos din buzunar pentru a pastra in cele mai bune conditii aceasta masina de a spalat. Pana la urma, vorbim si despre folosirea sa corespunzatoare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Din punct de vedere al numarului de programe, putem spune ca aceasta masina de spalat nu sta rau la acest capitol. Ea ofera utilizatorilor programe special create pentru toate tipurile de vase. Sa prespupunem ca este vorba de niste vase mai murdare. Atunci este necesar un program de spalare intensiv. Acesta necesita un jet de apa sufient de fierbinte si puternic, astfel incat sa topeasca grasimea respectiva.

Exista programe special concepute in cazul masinii de spalat Candy CDP 2L949W pentru vasele precum paharele, borcanele sau sticlele. Acestea sunt mai sensibile si se pot sparge usor. Insa, nu si daca apelati la modul de spalare adecvat. Din punct de vedere al numarului de programe, acest model pune la dispozitia utilizatorului 5.

Citeste si despre HEINNER HMW-20MWH

Dincolo de asta, experitii care au testat si analizat produsul, au ajuns la concluzia ca acesta merita clasa A si atunci cand vine vorba de spalare. Acest lucru inseamna performanta in curatarea vaselor.

Utilizatorii masinii de spalat Candy CDP 2L949W se pot bucura si de programarea intarziata, ceea ce inseamna ca masina poate porni fix cand ii indica cel care a pregatit-o. Aceasta intarziere poate ajunge pana la 24 de ore.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Din punct de vedere al pretului, acesta este bun. Este un pret bine stabilit, pentru o masina care nu provoaca inundatie si care apartine unui producator de renume. In ziua de astazi, Cady domina cu succes industria masinilor de spalat vase, avand un istoric ce dateaza din 1945.