Whirlpool AKP 288/NA

Unul dintre cele mai importante aparate electrocasnice pentru o locuinta este cuptorul. Acesta este important intrucat va ajuta sa preparati alimente mai sanatoase. Daca v-ati saturat de vechiul cuptor, noi venim cu o recomandare noua, aceasta fiind: cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 288/NA.(cea mai buna oferta AICI)

Whirlpool AKP 288/NA

Despre Whirlpool AKP 288/NA

Dimensiunile (I x L x A) care masoara acest model sunt de 59.5 x 59.5 x 56.4 cm. In ceea ce priveste culoarea pe care o are acesta, trebuie spus ca este una destul de moderna, aceasta fiind negrul. Un astfel de cuptor se potriveste de minune in orice bucatarie, avand in vedere ca dimensiunile sale sunt unele standard.

Samsung 32J4510
Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32J4510, HD

In primul rand, trebuie spus ca acest model are un interior destul de incapator avand in vedere faptul ca dispune de o capcitate de 53 l. Acesta functioneaza pe baza de curent electric.

Despre Whirlpool AKP 288/NA

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 288/NA – informatii tehnice pe care sa le cunoasteti

Citeste si despre Hansa FCEW68220

Un alt detaliu important de spus este faptul ca are un control de tip mecanic, precum si o clasa de eficienta energetica de tip A. Acest model este izolat bine astfel incat nu va iesi caldura din interior si va fi utila pentru a putea prepara alimente.

Vezi acum pret cu transport gratuit

In dotarea acestuia se regaseste si timerul care indica timpul de preparare a alimentelor. De asemenea, nu trebuie uitat nici de grill. Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 288/NA are 10 functii importante pentru cei care vor gati la acest, fiind de mare ajutor. De asemenea, are si un ventilator care are contributie destul de mare la prepararea alimentelor intrucat aerul cald va fi distribuit in toate directiile.

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 288/NA include in interiorul sau functia de iluminare interioara. Aceasta functie este utila intrucat alimentele vor fi luminate astfel incat sa puteti vedea mai bine daca acestea sunt coapte suficient sau daca sunt arse, ceea ce nu este dorit. Sistemul usa rece pe care il are acest cuptor este binevenit intrucat nu se vor mai provoca accidente neplacute atunci cand veti deschide usa sa luati alimentele. In plus, functia de decongelare va ofera posibilitatea sa decongelati exact alimentele de care aveti nevoie pentru a le prepara.

Citeste si despre Arctic AROIE21300C

Incalzire inferioara si superioara sunt alte functii importante pe care le are cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 288/NA necesare pentru a putea prepara ceea ce aveti nevoie. De asemenea, acest exemplar are in dotarea sa si un gratar combi, precum si o tava pentru coacere. In plus, este important de spus si faptul ca acest model are o suprafata placa mare de coacere: 1200 cm2. Cu o astfel de suprafata veti putea gati alimente destul de multe si mancaruri diverse.

Despre acest exemplar mai trebuie spus ca are o functie destul de buna. Aceasta face referire la metodele de gatit multiple, mai exact, aceasta fiind chiar Multifunction 8. Aceasta va ofera optiuni de gatire flexibile. Acest lucru inseamna ca preparatul va fi unul bun, indiferent de reteta.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 288/NA este un produs care va poate ajuta mai mult decat v-ati gandit. Asta pentru ofera functii bune, iar pretul pe care il are nu este crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply