Bosch HBN439E4

Important pentru orice locuinta, cuptorul trebuie sa aiba cateva caracteristici importante, precum grill-ul, tipuri de incalziri cat mai multe, dar si o capacitate pe masura. Tocmai de aceea, va recomandam sa nu va grabiti cand il veti achizitiona, un model cu o multime de trasaturi bune fiind si cuptorul incorporabil Bosch HBN439E4.(vezi oferta de AZI)

Bosch HBN439E4

Despre Bosch HBN439E4

Greutatea pe care o cantareste acesta este de 33 kg. De asemenea, are si o dimensiune convenabila, acestea (l x L x A) fiind de 59.5 x 59.5 x 54.8 cm. Cordonul cu care se va alimenta acesta are o lungime de 1 m. Usa cuptorului este realizata din sticla. In plus, culoarea acestuia este inoxul, iar asta reprezinta un plus. Se va murdari mai greu si va fi mai rezistent.

Acest aparat electrocasnic are o alimentare de tip electric. De asemenea, capacitatea de care dispune este de 66 l ceea ce il face un model destul de incapator. Mai multe, trebuie spus si faptul ca eficienta energetica a acestuia este de tip A-10%. Dispune de un control mecanic. Despre acest model mai trebuie spus ca are si o usa rabatabila. Acest lucru inseamna ca se va deschide mai usor.

Despre Bosch HBN439E4

Care sunt specificatiile tehnice ale cuptorului incorporabil Bosch HBN439E4 ?

Citeste si despre Hansa FCCW63000

Important de spus este si faptul ca are un afisaj de tip LCD. Cat despre grill-ul din componenta sa, trebuie mentionat faptul ca are o mare utilitate. Acesta este util pentru prepararea unei pizza sau carne. Cuptorul incorporabil Bosch HBN439E4 are 6 functii utile atunci cand gatiti. Setati functia crespunzatoare atunci cand aveti nevoie de ea.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Nu este un aparat greu de curatat intrucat dispune de autocuratare catalitica. Este iluminat in interior, ceea ce ii va conferi o vizibilitate mai buna in ceea ce priveste preparatele. Nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce ii priveste pe cei mici intrucat acest model dispune si de functia de blocare a accesului pentru copii, aceasta fiind de mare importanta.

Acest model prezinta cateva avantaje demne de luat in calcul, ce fac referire la grill-ul pe care il are. Mai exact, este vorba despre mai multe tipuri de grill, precum grill cu convectie aer, grill cu suprafata mare, dar si grill cu suprafata mica.

Citeste si despre Daewoo KOS-1C4K

Tipurile de grill sunt importante pentru a pregati alimentele in functie de tipul lor, dar si de cantitatea pe care o veti prepara. Despre acest model mai trebuie spus ca are si incalzire inferioara si superioara, acestea fiind folositoare pentru prepararea alimentelor, astfel incat sa nu le gasiti in stare cruda.

Cuptorul incorporabil Bosch HBN439E4 are un gratar combi, precum si cateva suporturi telescopice. De asemenea, include si o tava universala pentru coacere. Aici veti putea pregati prajituri si nu numai. Despre puterea pe care o are acesta, trebuie spus ca este de 3600 W. De asemenea, consumul de energie la care ajunge acest exemplar este de 0.89 kw/h.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul incorporabil Bosch HBN439E4 va poate mai mult decat va imaginati in bucatarie. Veti avea parte de mancaruri gustoare si sanatoase cu ajutorul acestui cuptor. Pretul sau nu este unul crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply