Zanussi ZOB442XU + Zanussi ZGG66414XA

Aveti nevoie de un cuptor cu care sa puteti prepara alimentele cat mai rapid si sanatos, cum ar cuptorul de tipe electric? Acesta este indicat pentru a gati alimentele cat mai bine, acestea fiind coapte si intr-un ritm mai rapid fata de celelalte. Un aparat electrocasnic bun este si cuptor incorporabil Zanussi ZOB442XU + Plita incorporabila Zanussi ZGG66414XA.(vezi oferta de AZI)

Zanussi ZOB442XU + Zanussi ZGG66414XA

Despre Zanussi ZOB442XU + Zanussi ZGG66414XA

Greutatea de care dispune acest exemplar este de 27.1 kg, aceasta fiind o greutate potrivita. Marimea sa este una destul de buna, avand dimensiuni (l x L x A) de 59 x 59.4 x 56 cm. Aceste dimensiuni il fac potrivit ca marime.

Sharp LC-32CFE6452E
Televizor LED Smart Sharp, 81 cm, LC-32CFE6452E, Full HD

Despre acest model trebuie spus ca este realizat din inox, acest material fiind unul destul de bun. Are si inox anti-amprenta, care il va pastra curat mai mult timp, intrucat urmele nu vor mai ramane pe acesta. Puterea acestui aparat electrocasnic este de 1875 W. Are si un cordon de alimentare a carui lungime este de 1.6 m.

Despre Zanussi ZOB442XU + Zanussi ZGG66414XA

Cuptor incorporabil Zanussi ZOB442XU + Plita incorporabila Zanussi ZGG66414XA – despre trasaturile tehnice

Citeste si despre Hansa FCCM58088

Un detaliu important de precizat despre acest model este faptul ca se alimenteaza de tip electric. Acesta lucru reprezinta un avantaj intrucat alimentele se vor prepara ceva mai bine. Este un model pentru o familie mai mica, avand in vedere faptul ca are o capacitate de 57 l. Nu este un exemplar care sa consume mult curent electric, avand in vedere faptul ca dispune de o clasa energetica de tip A, care va inseamna un consum mai mic de curent.

Vezi acum pret cu transport gratuit

In ceea ce priveste controlul acestui model, trebuie spus ca este de tip mecanic. Cuptorul Zanussi are un afisaj de tip electronic. De asemenea, timerul pe care il are este important intrucat vei vedea exact care este timpul ramas pana la finalul prepararii acestora. Grill-ul pe care il are acest model este indicat pentru a prepara alimentele, precum carnea intr-un mod cat mai sanatos. De asemenea, si functiile sale sunt in numar de 5, necesare pentru a potrivi fiecare functie pentru pregatirea alimentelor.

Ventilatorul va distribui aerul in interiorul acestuia si va alimentele in prepararea lor cat mai rapida. Iluminarea interioara este o alta caracteristica importanta pe care o are acest model, aceasta fiind importanta intrucat veti putea sa vedeti mai bine cu arata carnea, daca este gata sa o scoateti din cuptor sau mai dureaza.

Citeste si despre Electrolux EKC54550OW

Despre acest cuptor mai trebuie spus si faptul ca dispune de iluminare inferioara, dar si superioara, acestea fiind necesare pentru o coacere cat mai buna a alimentelor. In ceea ce priveste accesoriile pe care le are cuptorul incorporabil Zanussi ZOB442XU + Plita incorporabila Zanussi ZGG66414XA,trebuie spus ca sunt o tava de prajituri din email negru, precum si un raft de sarma cromata.

Este important de spus despre acest cuptor si faptul ca are o usa cu panouri care se pot da jos, ceea ce inseamna ca se va curata mai usor fata dealte modele.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul incorporabil Zanussi ZOB442XU + Plita incorporabila Zanussi ZGG66414XA sunt o achizite care merita, avand in vedere caractersticile pe care le include. Acest exemplar nu are un pret prea mare, fiind tocmai bun.