Beko BIM22300XC

Orice bucatarie are nevoie de un cuptor. Este de preferat sa fie cat mai modern pentru a avea cat mai multe avantaje din utilizarea sa. Daca nu v-ati hotarat pana acum in ceea ce priveste achzitia unui astfel de aparat electrocasnic va recomandam noi un model: cuptorul incorporabil Beko BIM22300XC.(vezi oferta de AZI)

Beko BIM22300XC

Despre Beko BIM22300XC

Acest model masoara urmatoarele dimensiuni (I x L x A) de 59.5 x 59.4 x 56.7 cm. De asemenea, are si un material din inox, aceeasi fiind si culoarea sa. Este un exemplar cu un desgin modern, asa cum sunt si functiile sale.

Acest exemplar este solutia de care aveti nevoie pentru a gati intr-un mod mai rapid. Acest model este destul de generos in ceea ce priveste capcitatea pe care o are intrucat aceasta este de 71 l. Astfel, puteti sa gatiti mai multa mancare decat strictul necesar.

Despre Beko BIM22300XC

Ce detalii trebuie stiute despre cuptorul incorporabil Beko BIM22300XC ?

Citeste si despre Arctic AGM6611DTTL

In privinta consumului de curent electric nu trebuie sa va faceti griji. Acesta este unul scazut, avand clasa de eficienta energetica A. Are un control mecanic, iar afisajul sau este de tip LED. Despre acest model trebuie spus ca este prevazut si cu timer, care va afisa exact timpul cand se prepara alimentele.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Mai mult, trebuie spus si faptul ca este prevazut cu 8 functii importante. Acestea sunt utile pentru a realiza setarile corespunzatoare in functie de preparatele pe care le veti realiza. Daca iti place carnea ceva mai rumenita, acest exemplar este exact ceea ce ai nevoie. Asta pentru ca include si un grill cu convectie aer unde sa puteti prepara carnea.

Cuptorul incorporabil Beko BIM22300XC dispune si de un ventilator. Referitor la partea de curatare a acestuia trebuie spus ca este de tip catalitic, ceea ce reprezinta un plus. Puteti sa stati linisiti in bucatarie avand un astfel de cuptor intrucat include si functia de blocare a accesului pentru copii. De asemenea, nu trebuie uitat nici de functia de iluminare interioara, datorita careia veti avea o vizi

Citeste si despre Whirlpool GOA 6425 S

Functia de decongelare este si ea importanta intrucat veti putea decongela alimente pe care urmeaza sa le preparati. De asemenea, mai are si convectia cu aer fierbinte, importanta pentru ca alimentele sa se pregateasca asa cum trebuie. Incalzirea inferioara va fi folositoare pentru ca prajiturile sau carnea sa se prepare

Tot functii ale cuptorului incorporabil Beko BIM22300XC sunt si: ventilatorul pentru gatire. Include si o functie de gatire 3D, aceasta fiind o functie moderna. De asemenea, mai are si incalzire ventilata. Accesoriile sale sunt cele 2 tavi: tava pentru coacere si tava adanca. In plus, mai include si 5 tavi laterale, acestea fiind utile pentru a aseza alimentele.Consumul de energie la care ajunge acest model de cuptor este de 0.88 kW/h. In cavitatea interioara a acestuia se afla panourile catalitice care vor sunt folositoare. Acestea absorb grasimea si reduc mirosurile din timpul pregatirii alimentelor, astfel incat curatarea sa se realizeze mai usor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul incorporabil Beko BIM22300XC reprezinta o achizitie care merita facuta. Despre pretul sau trebuie spus ca este destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply