Hansa BOES68465

In vederea achitizitiei un cuptor bun, gama Hansa va sta la dispozitie. Acestea are un model bun pe care sa il puteti cumpara, fiind vorba despre cuptorul incorporabil Hansa BOES68465.(cea mai buna oferta AICI)

Hansa BOES68465

Despre Hansa BOES68465

Ca dimensiuni este un model potrivi, intrucat aceastea (I x L x A) masoara 59.5 x 59.5 x 57.5 cm. Este un model cu design modern avand in vedere faptul ca are culoarea neagra.

Acestui model ii revin si butoane retractabile usor de utilizat si care au si scop decorativ. De asemenea, mai trebuie stiut si faptul ca are gratarele din inox. Acestea asigura sustinerea tavilor de copt din interiorul cuptorului, fiind si usor de culisat.

Despre Hansa BOES68465

Cuptor incorporabil Hansa BOES68465 – functii necesare gatitului si nu numai

Citeste si despre Bosch SMS68MW02E

Despre acest cuptor incorporabil trebuie spus faptul ca are o capacitate de 66 l, aceasta fiind destul de buna pentru cei care gatesc ceva mai mult. De asemenea, trebuie precizat si faptul ca beneficiaza de o aprindere de tip electric, ceea ce inseamna ca se va aprinde usor. Necesar de spus este si faptul ca acest model are un control al cuptorului de tip mecanic.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Este un model care beneficiaza de functii destul de bune avand un afisaj de tip LCD. Cuptorul incorporabil Hansa BOES68465 dispune si de un timer. Mai mult, include si un grill, pentru cei care vor sa manance carnea rumenita si sanatoasa.

Important de spus despre acest model este faptul ca are si un timer unde vor fi afisate informatii despre procesul de preparare a alimentelor. Despre functiile pe care le are acesta trebuie spus ca sunt in numar de 8, care sunt folositoare pentru a va bucura de un model cat mai dotat. Avand in vedere faptul ca acesta exemplar dispune de un geam cu 3 straturi, caldura va fi pastrata mai bine in interiorul sau.

Citeste si despre Electrolux ESF5512LOW

Cuptorul incorporabil Hansa BOES68465 prezinta si functia de incalzire rapida. O puteti seta ori de cate ori aveti nevoie ca mancarea sa fie incalzita ceva mai repede. Acest model are si iluminare interioara, ceea ce inseamna ca alimentele vor fi luminate mai bine atunci cand se vor prepara. Nu trebuie uitat nici faptul ca are si functie de decongelare aceasta fiind important pentru a putea decongela alimentele pe care urmeaza sa le preparati. Functia de decongelare face si ea parte dintre functille importante pe care le are acest cuptor. Este o functie necesara intrucat veti putea dezgheta carnea sau alte alimente pe care urmeaza sa le gătiti.

Ventilatorul cu convectie este si el demn de luat in considerare intrucat este de mare ajutor atunci cand veti pune carnea la cuptor. Cuptor incorporabil Hansa BOES68465 prezinta cateva accesorii pentru gatit, precum tava adanca Procook, precum și tava adanca plata. Mai are si ghidaje pentru tavi. Despre puterea pe care o include acesta, trebuie spus ca este de 2900 W. Mai mult, are si un consum de energie de 0.79 kW/h. Alte dotari importante ale acestuia sunt si: email usor de curatat, geam interior al usii cu instructiuni pentru gatit, usa cu sistem de curatare usoara, dar si usa cu sticla reflexiva.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul incorporabil Hansa BOES68465 este o achizitie care merita facuta pentru locuinta dumneavoastra. Chair daca are un pret usor crescut, se merita.