Sony 49XE7077

Probabil ca deja iti doresti un televizor nou care sa te surprinda cu imagini clare si detaliate. Te-ai saturat de vechiul televizor? Acum poti achizitiona la un pret rezonabil televizorul Sony 49XE7077 (in oferta aici) care te va incanta cu siguranta cu imagini clare si cu sunet perfect. Poti descoperi lumea in detaliile imaginilor si vei observa tot ce si-a dorit regizorul sa vezi atunci cand a fost creeat filmul.

Sony 49XE7077

Despre Sony 49XE7077

Sony 49XE7077 este un televizor Smart de tip LED ce functioneaza cu ajutorul a trei tehnologii speciale ce au rol de a imbunatati calitatea imaginilor si a sunetului. Procesorul de imagine functioneaza pe baza tehnologiei special create de catre Sony, X-Reality Pro 4K ce are rol de a analiza fiecare pixel a carui calitate este imbunatatita pentru imagini finale mai clare.

Sony 49XE7077
Televizor Smart LED Sony Bravia, 123.2 cm, 49XE7077, 4K Ultra HD

O alta functie speciala este Tehnologia Libe Colour, dar nu in ultimul rand trebuie sa amintim si tehnologia HDR 4K care are rolul de a intensifica culorile negru si alb pentru un contrast mai puternic si imagini mai bine definite.

Sony 49XE7077 inclinat

Designul televizorului este foarte modern, culoarea argintie scoate perfect in evidenta rama fina si subtire din jurul ecranului, facand ecranul sa para mai mare si mai clar. Televizorul este foarte subtire, de aceea are un plus de eleganta si stil incomparabil. Dimensiunile sunt de 1102 x 646 x 70 mm fara stand. Standul este bine gandit, se incadreaza perfect in designul televizorului, iar dimensiunea cu stand este de 1102 x 694 x 252 mm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Televizorul se potriveste perfect in sufragerie, dar poate fi pus si in dormitor in cazul in care preferati sa vizionati ceva inainte de culcare. Poate fi plasat pe comoda sau poate fi pus si pe perete pentru un aspect mai elegant si pentru a ocupa mai putin spatiu. In cazul in care doriti sa il plasati pe perete, aveti nevoie de un suport VESA 200 x 200, neinclus in pretul televizorului.

Caracteristicile video ale televizorului Sony 49XE7077

Imaginile sunt redate pe displayul plat cu diagonala de 123,2 cm (vezi si modelele de 108 cm si cel de 139 cm) ce are o rezoluție Ultra HD 4K si 3840 x 2160 pixeli care fac imaginea sa fie mai clara si mai plina de detalii usor observabile din orice unghi de vizionare. Aspectul imaginii este de 16:9, ceea ce inseamna ca filmele vor fi redate in intregime fara parti lipsa ale imaginii sau ale textului ce apare ca subtitrare. Functiile speciale sunt concepute pentru a imbunatati calitatea imaginilor, facandu-le sa devina mai aproape de realitate, accentuand atat cat trebuie contrastul, saturatia si luminozitatea.

Muzica ta preferata va fi redata prin doua difuzoare stereo de 10 W. Iar pentru o calitate exceptionala a sunetului creatorii televizorului Sony 49XE7077 au adaugat cateva specificatii de sunet care sa regleze automat calitatea sunetului. Functia Dolby Digital Pulse amplifica sunetul si-i ofera claritate, chiar si cand volumul este dat la maxim pentru ca tu sa te poti bucura de muzica clara, indiferent de nivelul de volum.

Datorita porturilor si a mufelor speciale, poti conecta la televizorul Sony 49XE7077 alte cateva dispozitive. Televizorul are o mufa pentru iesirea audio digitala optica, trei porturi HDMI, un slot pentru card PCMCIA, trei intrari USB care permit conectarea unui USB pentru redarea continutului de pe acesta. Ai posibilitatea de a te conecta la internet usor datorita Wi-Fi integrat, astfel ca poti naviga pe internet pe un ecran mai mare si mai clar.

Vezi acum pret cu transport gratuit

De asemenea, te poti bucura online de browserul web, de muzica si videoclipuri direct pe YouTube pe care il ai doar la un singur click distanta pe telecomanda inclusa in pachet, dar si de Opera Store de unde poti achizitiona jocuri si aplicatii potrivite pentru televizorul Sony 49XE7077. In plus, daca esti pasionat de jocuri, ai posibilitatea de a conecta consola PlayStation direct la televizor. Te poti bucura de toate aceste beneficii la un pret aproximativ de 2700 lei, un pret rezonabil avand in vedere caracteristicile prezentate mai sus.

Concluzii

Televizorul Sony 49XE7077 este un gadget accesibil oricarui pasionat de calitate. Acest model creat de Sony intrece din foarte multe puncte de vedere televizoarele din aceeasi categorie de pret.

8.5 Total Score
Sony 49XE7077 - descopera lumea in imagini

Daca vrei un televizor cu diagonala mare si imagine impecabila, incearca modelul Sony 49XE7077.

PROS
  • Imagini clare si pline de viata
  • Sunet exceptional indiferent de nivelul de volum
  • Pret avantajos
CONS
  • Nimic important
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply