Beko HIAG64223SX

Nevoia de amenajare a unei bucatarii poate fi determinata de faptul ca va mutati in casa noua, poate fi vorba despre situatia in care vreti sa pregatiti o locuinta de inchiriat dar in acelasi timp poate pur si simplu aveti nevoie de un suflu nou.(vezi oferta de AZI)

Despre Beko HIAG64223SX

Obtinerea unui astfel de suflu poate fi legata si de bugetul pe care il aveti si de gama de electrocasnice pe care o doriti dar un model Beko HIAG64223SX le poate imbina fara probleme pe amandoua.

Beko HIAG64223SX
Plita incorporabila Beko HIAG64223SX, Gaz, 4 arzatoare, Inox

O plita Beko HIAG64223SX poate fi benefica chiar si daca analizam faptul ca este incorporabila si astfel veti avea o flexibilitate sporita in ceea ce tine de amenajarea bucatariei voastre.

Despre Beko HIAG64223SX

Potrivita si in buget

Citeste si despre Bosch HBA63B251

Chiar daca poate nu recunoaste toata lumea partea de buget este un element important in alegerea oricarui electrocasnic dar o astfel de plita este cu siguranta avantajoasa si datorita pretului de achizitie destul de avantajos. In schimbul pretului veti avea posibilitatea de a aduce un aer special, usor modern si elegant in bucataria voastra si poate fi vorba si despre faptul ca veti putea elimina ceea ce inseamna un cuptor din peisaj.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Exista si cazuri in care poate preferinte in ceea ce priveste gatitul sunt legate de utilizarea unei plite cu o functionare pe gaz iar Beko HIAG64223SX ofera si asa ceva. Tot in ceea ce priveste posibila prezenta a unui cuptor veti avea avantajul de alege acest model de plita iar pentru cuptor sa va orientati catre unul cu o functionare electrica.

Nici in privita spatiului pe care il are bucataria nu trebuie sa va faceti griji pentru ca prin intermediul unor incorporabile veti putea sa puneti in valoarea fiecare centimetru din suprafata acesteia. Ce inseamna alegerea modelului Beko HIAG64223SX din aceasta perspectiva este nevoia utilizarii unui blat de bucatarie unde sa fie instalata iar nisa trebuie sa tina cont de dimensiunea de 4.6 x 58 x 51 cm.

Citeste si despre Gorenje GS65160X

Precizand deja partea de functionare pe gaz Beko HIAG64223SX este insa prietenoasa si cu cei care nu au poate acces la o astfel de sursa si veti putea sa o utilizati cu ajutorul unor duze pentru GPL. In ambele cazuri si in ambele situatii veti avea partea de arzatoare pe care sa le utilizati fiind vorba despre unul dintre cele 4 disponibile. Alegerea unui arzator tine de ce vase folositi dar si de dimensiunea sau puterea aferenta si veti avea unul mic de 1kW, doua normale de 1.75 kW si un arzator mare de pana la 2.9 kW.

Mai sunt de precizat in privinta caracteristicilor detinute de acest model si elemente precum prezenta inoxului in structura plitei, gratarele din hotel emailat dar si siguranta pentru cazul in care unul dintre arzatoare se stinge chiar si accidental. Exista si elemente mai moderne si veti avea ceea ce inseamna aprindere electrica a arzatoarelor si astfel posibilitatea de a scapa de chibrituri.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Nu trebuie niciodata sa va alegeti un sprijin in bucatarie doar pentru ca este foarte ieftin insa pentru acest model pretul foarte scazul nu inseamna si o eficienta scazuta sau o calitate scazuta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply