Beko DFN38530DX

Gatitul unor preparate si servitul acestora poate reprezenta un ciclu intreg in ceea ce priveste ceea ce ar trebuii sa fie intr-o bucatarie. In urma acestui ciclu insa ceea ce ramane de fiecare data este o anumita cantitate de vase ce trebuie spalate si asta se poate face intr-un mod clasic sau poate fi varianta in care se trece la moduri moderne alegand un electrocasnic precum Beko DFN38530DX.(vezi reducerile de AZI)

Beko DFN38530DX

Despre Beko DFN38530DX

Pentru o locuinta o masina de spalat vase poate fi vazuta de unele eprsoane ca un moft insa daca vorbim strict despre ceea ce poate face Beko DFN38530DX atunci cu siguranta nu este un moft. Nici in ceea ce priveste partea de utilare a unui local nu veti avea probleme din acest punct de vedere pentru ca este un model care poate sa faca fata cu brio.

In unele situatii sau pentru anumite probleme poate parea o usoara probleme pretul de achizitie pe care acest model il are si asta pentru ca poate parea putin mai ridicat insa este unul care poate fi justificat.

Despre Beko DFN38530DX

Fara vase murdare cu Beko DFN38530DX

Citeste si despre Beko MGC20100W

Sunt mult motive pentru care Beko DFN38530DX poate fi vazut atat utiland o bucatarie dintr-o locuinta cat si o bucatarie dintr-un restaurant sau local. Un prim motiv pentru care acest model este foarte fiabil poate fi capacitatea de incarcare iar posibilitatea de a spala pana la 15 seturi de vase poate fi importanta pentru oricine si unde mai pui timpul pe care il puteti economisi spaland aceasta cantitate.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Beneficiile nu se leaga doar de comparatia dintre utilizarea masinii de spalat vase si spalarea manuala ci poate fi vorba si despre o comparatie dintre acest model si altele. Veti avea totusi prin prisma capacitatii de incarcare si gabaritul acestui model si mai exact spatiul de care ar avea nevoie pentru pozitionare intrucat masoara 85 x 59.8 x 60 cm.

La partea de pozitionare pe langa aspectul privind dimensiunea veti mai avea de luat in calcul si partea de deschidere a usii dar si legarea la apa sau evacuare. Dupa deschiderea usii veti putea sa asezati toate vasele pe care le doriti chiar si cele putin mai voluminoase cum sunt cratitele iar faptul ca Beko DFN38530DX este prevazuta cu 3 cosuri va ajuta in aceasta directie.

Citeste si despre Kenwood Multi One KHH 322

Pe langa cele 3 cosuri la partea de interior veti mai putea observa si cosuri special pentru tacamuri sau suportul special pentru asezarea paharelor. Gama de accesorii ce vin impreuna cu acest model mai cuprinde un suport de sustinere a tavilor insa partea functionala este cu siguranta cea care va surprinde.

Utilizarea poate sa insemne alegerea unuia dintre numeroasele programe disponibile si unde se afla cel intensiv, cel de prespalare, Bio/Eco sau poate de spalare rapida. Puteti fi placut surprinsi si de aspectul privind prezenta unei optiuni de spalare pe jumatate incarcata, programarea intarziata sau prezenta unor tehnologii precum AquaFlex, Fast, SuperRinse.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Cel mai surprinzator poate fi aspectul consumului de resurse aferent functionarii Beko DFN38530DX iar asta pentru ca se pozitioneaza in clasa de eficienta energetica A+++ cu un consum mediu anual de 241 kWh.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply