AEG FFB93706PM

Bucataria poate fi observata din mai multe directii si din mai multe puncte de vedere iar asta pentru ca veti avea posibilitatea de a analiza modul in care se pregatesc unele preparate sau poate fi vorba despre intretinerea bucatariei. Cum vasele sunt comune oricarei bucatarii la fel de comuna poate fi si partea de intretinere si de curatare a acesteia dupa ce gatiti sau dupa ce serviti dar aveti posibilitatea de a primi ajutor din partea AEG FFB93706PM.(vezi reducerile de AZI)

AEG FFB93706PM

Despre AEG FFB93706PM

O masina de spalat vase este cu siguranta importanta pentru oricine doreste sa scapa de tot ce inseamna spalarea manuala insa daca vorbim despre AEG FFB93706PM putem diversifica prezenta acesteia. Putem sa privim utilizarea sau pozitia sa si in cadrul unei bucatarii profesionale si care deserveste un anumit local si asta fara prea mult efort.

Exista o mica parte ce poate fi privita ca un usor inconvenient iar aceasta este data de pretul de achizitie ce poate parea sau ce poate fi putin cam ridicat.

Despre AEG FFB93706PM

Dincolo de aparentele AEG FFB93706PM

Citeste si despre Hansa BHI68303

La prima impresie putem vedea cu siguranta un model cam scump insa privit in detaliu putem sa aflam si de ce pretul de achizitie este la acest nivel. Putem sa incepem cu partea de capacitate de spalare a AEG FFB93706PM iar faptul ca in interior pot fi asezate pana la 15 seturi inseamna cu siguranta ca puteti sa dati peste acest model in acele localuri unde cantitatea de vase este una semnificativa.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Indiferent de bucataria unde va fi asezata exista elemente care sunt comune iar acestea pot fi legate si de partea de gabarit si astfel de spatiul pe care il va ocupa. Dimensiunea acestui model este una de 85 cm in inaltime, 60 cm in latime si de 61 cm in adancime insa mai trebuie sa mai adaugam partea de deschidere a usii si asezare a vaselor.

Asezarea vaselor se poate face functie de fiecare situatie in parte iar daca vreti sa spalati unele vase mai mari puteti sa profitati de faptul ca veti avea un cos reglabil pe inaltime. Cum in orice situatie pot rezulta si pahare murdare nu doar vase AEG FFB93706PM dispune si de un suport special pentru asezarea in siguranta a acestora.

Citeste si despre Kenwood Multipro Compact FDP 301WH

Modul de spalare a intregii capacitati de vase tine de selectarea unui program dintre cele 10 disponibile sau poate a unei temperaturi dintre cele 5 trepte pe care le ofera. Puteti alege si programe presetate precum cel intensiv, programul pentru spalare automata sau poate cel Bio/ Eco insa la lista de programe puteti seta si cel de programare intarziata.

Daca vreti sa asezati la spalat vasele si masina sa se ocupe de acest proces pe timpul noptii nu trebuie sa va faceti nici un fel de probleme iar nivelul de zgomot pe care il produce este unul de 44dB.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Cei interesati de partea de eficienta a acestui model AEG FFB93706PM pot sa analizeze aspectul privind eficienta specifica clasei A pentru spalarea si uscare vaselor dar si eficienta energetica specifica clasei A+++ datorita unui consum mediu anual de 241 kWh.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply