Sony Bravia 32WD600

Nu orice televizor este facut sa fie premium. Pana la urma, asta inseamna sa ai varietate pe piata si sa vii cu tot felul de solutii pentru nevoile tuturor celor care doresc un televizor nou. Sony Bravia 32WD600 este un model din 2016 care se adreseaza celor cu un buget mai redus.

De fapt, e un model destul de simplu, dar care totusi incearca sa depaseasca anumite limitari impuse de pret. Unii insa nu prea apreciaza asta si se asteapta la nu stiu ce minuni in partea unui televizor foarte ieftin in comparatie cu cele mai bune aparate Sony. Totusi, daca nu vrei sa ai si tu asteptarile gresite, iata ce iti ofera Sony Bravia 32WD600 si apoi poti decide daca merita sau nu atentia ta.

Sony Bravia 32WD600

Un design decent, dar totusi in concordanta cu pretul

Sony Bravia 32WD600 este un televizor subtire, dar si micut. Asadar, are doar 80 cm in diagonala, fiind perfect pentru dormitor sau pentru bucatarie (desi acolo ar trebui sa mananci, nu sa te uiti la tv). Unul dintre lucrurile mai putin impresionante e materialul din care e facut, un plastic care nu prea lasa senzatia de firma mare. Totusi, stativul e bun si solid, iar prins in perete televizorul va arata si mai bine. Acestea fiind spuse, nu ii inteleg pe cei care se plang de acest model, intrucat el iti prezinta foarte sincer cum arata si de ce e in stare inca de la inceput.

In acelasi timp insa, reclama care i se face capata uneori si niste tente mai amuzante. Asta pentru ca oricat ne-ar spune Sony altceva, nu putem vorbi de o imagine senzationala cu o rezolutie HD (poate doar daca ne intoarcem cu vreo 10 ani in urma). At trebui asta sa va dezamageasca? Nicidecum. E normal ca un televizor ieftin sa aiba doar rezolutie HD. In plus, la ce canale tv avem noi in tara, oricum mai mult de atat nu vei putea vedea pe cablu. Este adevarat ca filmele de pe Blu-Ray nu vor fi nici ele Full HD sau UHD, dar totusi, imaginile in 710 p sunt clare si decente. La fel, ar trebui sa uiti de chestii complicate asa cum e HDR-ul, care costa de vreo doua ori mai mult.

Despre sunet pot spune insa ca e o mica dezamagire (poate singura adevarata, ceea ce e totusi ok). Chiar daca are doar 80 cm, cele doua difuzoare de 5 W sunt slabute si nu iti ofera o experienta superioara. E adevarat ca pe de-o parte acest televizor e facut pentru camere mai mici, unde sunetul se aude mai usor, dar parca nici 20 W nu ar fi fost chiar atat de mult. Fara sa fie o problema majora, sunetul chiar lasa de dorit si din pacate, nici nu pot spune ca iti cumperi un soundbar si totul se rezolva. Daca in cazul unui tv de cateva mii bune de lei, investitia intr-un dispozitiv sonor nu inseamna mare lucru, in cazul unuia ieftin asa cum este Sony Bravia 32WD600 este mare.

Sony Bravia 32WD600 vine si cu un sistem Smart

Televizoarele inteligente nu au ajuns inca atat de ieftine incat sistemul sa poate fi implementat in cazul oricarui produs. Si totusi, Sony Bravia 32WD600 a reusit sa vina cu o idee destul de ok. Asadar, televizorul foloseste browser-ul Opera TV si iti ofera o serie de aplicatii gata instalate, precum Netflix, YouTube sau 500px (pentru poze). Asta inseamna ca, pe de-o parte, ai acces la site-uri si aplicatii foarte utile si  foarte populare. De cealalta parte insa, nici nu poti sa intri chiar pe orice site vrei tu, ceea ce pe unii i-a dezamagit destul de mult. Pentru mine sistemul e insa ok, in special cand il raportez la pret.

Merita amintit si faptul ca tv-ul functioneaza atat pe Wi Fi cat si pe LAN. Sony Bravia 32WD600 vine si cu mai multe porturi USB si HDMI, ce poate sa fie folosit si ca monitor, dar si pentru consolele de jocuri.

Concluzii

Sony Bravia 32WD600 este un televizor foarte bun pentru cine nu isi permite mai mult de atat. Nu este unul perfect, nici premium si nici macar de calitate medie, dar la cat e de ieftin, tot iese pe plus in raportul dintre pret si calitate. Apoi, chiar e nevoie de astfel de televizoare pe piata, cu ajutorul carora sa poti experimenta dotarile moderne cele mai bazale, la un pret foarte bun.

7.5 Total Score
Sony Bravia 32WD600, un televizor mic cu dotari surprinzatoare

Ideal pentru bucatarii sau camere mici, acceptabil ca pret si cu specificatii multumitoare.

PROS
  • Sistem smart
  • Imagine HD de calitate
  • Design decent
  • Raport calitate pret excelent
CONS
  • Sunet slab, chiar si in conditiile pretului
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply