Philips 43PFT4112/12

Dupa ce am discutat despre cateva televizoare foarte mici de la Philips, cred ar fi si cazul sa trecem la cele cu o diagonala normala. Producatorul olandez este unul cu o oferta extrem de variata si chiar insista sa aduca pe piata si multe televizoare ieftine, dar nu lipsite de calitate. Philips 43PFT4112/12 (vezi AICI cel mai mic pret al momentului) iti atrage atentia tocmai pentru ca imbina destul de bine aceste doua caracteristici. El nu este nici prea mare (dar, in mod cert, nici un model portabil), iar calitatea, desi nu este premium, nici nu dezamageste. Pretul este pe masura, acesta nefiind un televizor care sa te puna sa faci niste cheltuieli exorbitante cu el.

Philips 43PFT4112 12 inclina

Despre Philips 43PFT4112/12

Philips 43PFT4112/12 nu este un televizor iesit din comun in ceea ce priveste factorul vizual. Acesta are o rama chiar destul de groasa in comparatie cu ceea ce putem gasi la televizoarele cu adevarat moderne. Insa nu este nici unul urat, putand trece mai mult in categoria de banal. Insa diagonala este una semnificativ mai mare decat ceea ce am intalnit pana acum in aceasta serie.

Philips 43PFT4112/12
Televizor LED Philips, 108 cm, 43PFT4112/12, Full HD

Televizorul are 108 cm, ceea ce il transforma intr-un model destinat in principal utilizarii in dormitor, desi, daca ai o locuinta mai mica, el si-ar face treaba destul de bine si in living. Un aspect pentru care merita totusi sa fie si laudat este stativul sau, mai exact cele doua picioare pe care sta televizorul.

Philips 43PFT4112 12

Chiar daca la partea de design nici acestea nu exceleaza cu adevarat, cand vine vorba despre functionalitate, ele se descurca mult mai bine si ofera stabilitate, adica exact ceea ce e nevoie. O alta diferenta, dar de aceasta data una minora, este culoarea. Daca in cazul modelelor mici culoarea carcasei si a ramei era alb, Philips 43PFT4112/12 este negru, deci si un pic mai elegant.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Un televizor ieftin, asa cum este acesta, nu iti ofera promisiuni desarte. Asa ca, din start ar trebui sa stii cam la ce sa te astepti, iar Philips 43PFT4112/12 este franc in legatura cu dotarile sale. Rezolutia este una Full HD, adica nu chiar la cele mai ridicate standarde in ziua de astazi, dar, pana la urma, nici nu poti spune ca imaginile in 1080p sunt unele slabe.

Cred ca pana la urma e bine ca producatorii au stiut unde sa taie un pic, fara sa distruga calitatea rezonabila. Daca iti pasa doar de canalele tv (si acesta este un televizor pentru un astfel de public), atunci Full HD iti va oferi rezultate foarte bune pentru emisiuni. Asadar, canalele in HD se vad bine si chiar cele in SD capata mai multa stralucire. Culorile sunt ok, la fel si contrastul, dar diferentele fata de 4K, fie el si mai ieftin, sunt unele evidente totusi.

Philips 43PFT4112/12 are rezolutie Full HD

Din punct de vedere sonor, Philips 43PFT4112/12 sta chiar bine pentru marimea lui. Am intalnit si modele care aveau doua difuzoare de 5 W, caz in care se auzeau cam slab intr-o camera mai mare. Insa acesta are in total 16 W, e destul de puternic si de clar. Calitatea nu este premium, ci mai apropiata de ceea ce ofera un televizor simplu,  dar nici nu e rea, difuzoarele facand bine fata la ceea ce propune in general televiziunea.

Nu este smart

Pe de-o parte, orice televizor care nu e smart pierde cateva puncte din nota finala. In ziua de astazi, chiar si modelele mai simple se pot conecta la internet si deja incepem sa trecem peste cele care nu o fac. Insa Philips 43PFT4112/12 nici nu are nevoie sa fie “inteligent” din moment ce publicul tinta nu cauta.

E mai mult decat ok sa iti cumperi un televizor normal decat sa dai bani pe unul mai avansat pe care sa nu il folosesti la randamentul sau maxim. De asemenea, acesta poate rula filme de pe stick sau de pe Blu-ray, deci tot ai ce face cu el.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Philips 43PFT4112/12 e un televizor de dormitor (dar unul marisor) care se adreseaza publicului care nu cauta ceva pretentios sau celor care au deja un model smart ori poate 4K si vor unul mai ieftin pe langa acesta. Daca luam aceste lucruri in calcul, ne vom da seama ca modelul are foarte multe calitati care il fac potrivit pentru cumparatorii sai. Ii si lipsesc unele lucruri (mai ales la partea de design), dar asa nu strica raportul dintre pret si calitate.

8 Total Score
Philips 43PFT4112/12, televizor mai ieftin, dar cu o diagonala buna

Cu un design normal, punctat de cateva elemente remarcabile, Philips 43PFT4112/12 este disponibil la un pret atragator.

PROS
  • Televizor ieftin si cu diagonala ok
  • Rezolutia Full HD
CONS
  • Designul
  • Non-smart
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply