Hansa BOEI64482

Un cuptor ales cum trebuie poate face mai mult de jumatate din munca. Astfel, va vaom ajuta sa alegeti un astfel de produs, acesta fiind cuptorul incorporabil Hansa BOEI64482.(vezi oferta de AZI)

Hansa BOEI64482

Despre Hansa BOEI64482

In privinta greutatii pe care o cantareste acesta trebuie spus ca este mai mica fata de altele, fiind de 32.4 kg. Marimea este si ea una standard, de (l x L x A) 59.5 x 59.5 x 57.5 cm. Carcasa care imbraca acest aparat este din inox, iar culoarea acestuia este negrul si inox.

Este vorba despre un cuptor cu un control mecanic, insa, care dispune de un afisaj de tip digital. In dotarea sa se afla si un timer, care va anunta de fiecare data care sunt minute ramase pana la terminarea programului.

Despre Hansa BOEI64482

Cuptor incorporabil Hansa BOEI64482 – care sunt dotarile sale utile pentru preparare alimentelor si nu numai

Citeste si despre Bosch MUM9B33S12

Modelul Hansa este unul care se alimenteaza electric, ceea ce este un mare plus pentru orice bucatarie. Acesta are un volum destul de mare, respectiv o capacitate de 67 l. Mai mult, clasa de eficienta energetica pe care o incorporeaza exemplarul este una destul de buna intrucat este de tip A. Acest lucru inseamna mai putin consum de curent electric, mai putini bani dati pe facturi.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI64482 este unul dintre acele modele care dispune si de un grill. Acest grill este importanta pentru ca alimentele vor fi preparate destul de sanatos. Este necesar de spus si faptul ca produsul si un geam de protectie, care sa va fereasca de diverse accidente. De asemenea, este dotat cu 4 functii pentru gatit. Supergrill este functia care va fi mereu la dispozitia dumneavoastra pentru a va bucura de preparate din carne cat mai bune si oricand aveti pofta. Acestea vor avea o crusta crocanta la suprafata, iar in interior vor fi fragede.

Vizualizarea clara a alimentelor va fi conferita de functia de iluminare din interior, ceea ce este un avantaj. Cuptorul incorporabil Hansa BOEI64482 ese un model cu incalzire atat inferioara, cat si superioara. Ce inseamna acest lucru? Acest lucru face referire la alimentele care se vor coace vor fi supuse acestor tipuri de incalziri, fiind un mare plus intrucat se vor prepara cat mai bine.

Citeste si despre Beko FSE62110DX

Gratarul combi este cel pe care veti putea lasa la pregatit diverse mancaruri. De asemenea, tava pentru coacere este una adanca, fiind de tip Procok, fagure. Alte accesorii ale acestuia sunt gratarul sau de sarma. Precizam si faptul ca are o putere de 2200, iar grill-ul de 2 kw. Consumul sau este si el de 0.88 kW/h.

Mai prezinta si un sistem de mare utilitate de curatare a usii. Acest face parte dintr-un design nou, iar geamurile din sticla pe care le are acesta sunt unele care se pot demonta usor. Ata pentru ca dispune de 2 cleme din parte superioara a acesteia de care este preinsa. Astfel, veti putea sa le curatati mai usor, mai cu spor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul incorporabil Hansa BOEI64482 reprezinta o varianta buna pentru a avea mese gustoase si sanatoase. Acesta are un pret bun, nefiind crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply