Samsung NV70K1340BS/OL

Aveti in vedere sa achizitionati un model de cuptor pentru noua bucatarie? trebuie sa stiti ca este destul de usor de ales daca tineti cont de cateva criterii, si anume: functii, dimensiuni, capacitate, precum si clasa de eficienta energetica. Daca veti alege un produs pe baza acestor criterii va fi o alegere corecta. (vezi oferta de AZI)

Samsung NV70K1340BS/OL

Despre Samsung NV70K1340BS/OL

Tineti cont de cat de mult gatiti si cat de des. Daca aveti nevoie de ceva mai sofisticat sau mai simplu. De asemenea, este important si aspectul sau, care trebuie sa fie in ton cu stilul pe care il are bucataria. Un exemplar pe placul dumneavoastra ar putea fi cuptorul incorporabil Samsung NV70K1340BS/OL, un model ieftin si bun.

Inainte de a vorbi despre partea tehnica a acestui cuptor, trebuie spus faptul ca are o greutate de 32. 6 kg, nefiind un produs greu. Acest dispune si de inox, ceea ce il face mai rezistent, dar si mai aspectuos. Astfel, va avea un design modern, un model care va oferi bucatariei un aspect inedit.

Despre Samsung NV70K1340BS/OL

Cuptor incorporabil Samsung NV70K1340BS/OL – partea interna si functiile sale

Citeste si despre Bosch SMS25AW02E

In primul rand, acest cuptor incorporabil Samsung NV70K1340BS/OL fnctioneaza pe baza de curent electric, acesta fiind printre cele care se cauta destul de mult astazi pe piata. De asemenea, are o capacitate mare de 70 l potrivit pentru a prepara o cantitate mai mare de alimente.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Clasa de eficienta energetica este o alta trasatura importanta pe care o are cuptorul incorporabil Samsung NV70K1340BS/OL, aceasta fiind A. Ce inseamna clasa A? Clasa A se refera la un consum redus in cazul acestor aparate electrocasnice, ceea ce este demn de luat in calcul.

Tot de luat in calcul este si grill-ul sau, acesta fiind perfect pentru mesele unde se va gati sanatos si crocant. In cazul acestui exemplar vorbim despre un control de tip electronic, dar si mecanic. Afisajul de care dispune suprafata dispozitivului este unul bun, de tip LCD.

Citeste si despre Hotpoint-Ariston H6GG1FW

Cuptor incorporabil Samsung NV70K1340BS/OL are in dotare un ventilator dublu care va incalzi alimentele cat de bine poate. Incalzirea rapida este una demna de mentionat, oricand veti ave nevoie putand apela la aceasta. Autocuratarea sa catalitica este alt aspect de trecut pe lista, intrucat se va curata mult mai usor. Uitati de orele lungi in care stateati sa curatati un astfel de aparat. Iluminarea interioara este ceea ce are nevoie un astfel de produs, intrucat veti vedea alimentele mai usor.

Cuptorul incorporabil Samsung NV70K1340BS/OL are un sistem de blocare a accesului pentru copii, acestia fiind feriti de accidente. Convectia cu aer fierbinte are rolul de a prepara alimentele asa cum trebuie, le faca crocante si fragede. Are si o incalzire inferioara, demna pentru un produs care sa se potriveasca pregatirii carnii. Accesoriile acestui produs modern sunt gratarul combi, dar si tava pentru a coace alimentele si prajiturile.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul incorporabil Samsung NV70K1340BS/OL se remarca printr-o serie de caracteristici bune atat pentru coacerea mancarii, cat si pentru design-ul bucatariei. In plus, nu trebuie uitat de spus despre pret faptul ca nu este un produs scump din acest punct de vedere.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply