Beko BIR14400GGCS

Un model ce merita din plin achizitionat pe care il indicam spre a fi achizitionat este cuptor incorporabil Beko BIR14400GGCS. (vezi oferta de AZI)

Beko BIR14400GGCS

Despre Beko BIR14400GGCS

Alimentarea acestui model este de 220 � 240 / 50 � 60 V/ Hz, fiind destul de buna. Nu trebuie uitat nici de greutatea sa, aceasta cantarind 39.3 kg. Culoarea carcasei acestuia este gri Benita, fapt ce il face un exemplar reusit si modern.

Acest model este un generos din punct de vedere al capacitatii, aceasta fiind de 72 l. Mai mentionam si faptul ca dispune de o alimentare electrica, aceasta fiind avantajoasa din multe punct de vedere, atat al prepararii alimentelor, cat si al reducerii timpului de preparare al acestora.

Despre Beko BIR14400GGCS

Cuptor incorporabil Beko BIR14400GGCS � precizari importante despre trasaturile de care dispune acesta

Citeste si despre Bosch HMT75M624

Clasa de eficienta pe care o are este A, ceea ce inseamna ca va consuma mai putin curent electric, ceea ce este un lucru important pentru un cuptor care functioneaza pe baza de cuptor electric. Cuptorul incorporabil Beko BIR14400GGCS are si functia de Touch Control, prin intermediul careia se va realiza controlul cuptorului. Despre aceasta trebuie spus faptul ca va face utilizarea sa mai usoara. In plus, acesta are si un afisaj de tip LED, despre care trebuie precizat ca este una economica.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Timerul pe care il are ese cel care va afisa care este timpul pe care il are pana ca alimentele sa fie gata, precum si cat ma ramane pana cand acestea sa fie gata. Despre grill trebuie stiut ca va fi util atunci cand veti vrea sa preparati cele mai gustoase legume, precum si carne. Are un numar de 12 functii, cee ce inseamna ca este un bun aparat pentru a pregati mese cat mai diverse. Nu trebuie uitat nici de ventilatorul pe care il include, acesta fiind cel care va distribui aerul cald in interior, astfel incat alimentele sa fie copate uniform.

Nu este un model caresa se curete greu, intrucat dispune si de functia de autocuratare. Precizam si iluminarea interioara, aceasta fiind o functie de mare importanta. Este necesar de spus si faptul ca prezinta functia de blocare a accesului pentru copii, care va reusi sa ii tina pe cei mici departe de orice accident. De asemenea, Are si functia de convectie aer fierbinte, precum si cea de decongelare.

Citeste si despre Arctic AGM5501FL

Cuptorul incorporabil Beko BIR14400GGCS mai are si grill cu convectie aer, dar si incalzire inferioara. Mai mult, include si o treapta pentru pizza, pe care va veti bucura sa o utilizati intrucat este de mare ajutor atunci cand vreti sa preparati o pizza pe care sa o impartiti cu cei dragi.

Tehnologia gatire SURF este cea care se regaseste la acest model. Acesta este utila intrucat va conferi alimentelor ceea ce au nevoie pentru a putea fi preparate cat mai eficient. Mai exact, va conferi o coacere uniforma, importanta pentru alimente. Gratarul combi este o alta functiea acestuia, care isi va face treaba cat mai bine. Are si o tava pentru coacere, dar si un gratar, precum si o tava pentru gatit � emailata standard.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul incorporabil Beko BIR14400GGCS este unul dintre modelele performante demne de o achizitie. Pretul sau nu este unul ridicat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply