Whirpool AKP 745 IX A

Aveti de facut o alegere in privinta cuptorului pentru bucataria dumneavoastra si nu stiti spre ce va indreptati? Este simplu. Va recomandam un model si alegerea este gata facuta. Acesta este cuptorul incorporabil Whirpool AKP 745 IX A.(vezi oferta de AZI)

Whirpool AKP 745 IX A

Despre Whirpool AKP 745 IX A

Acest model de cuptor cantareste 33 kg, fiind mai usor decat alte modele. De asemenea, dimensiunile sale nu sunt unele mari, acestea (l x L x A) fiind de 59.5 59.5 x 56.4 cm. Este un model care contine inox, ceea ce inseamna ca este rezistent. Inoxul antiamprenta il face mai usor de curatat.

Produsul beneficiaza de butoane de tip ,,push push” care ii vor conferi un aspect premium, fiind si mai usor de utilizat. Exemplarul este unul economic intrucat dispune de clasa de eficienta energetica de tip A.

Despre Whirpool AKP 745 IX A

Cuptor incorporabil Whirpool AKP 745 IX A – cum se prezinta din punct de vedere tehnic si al functiilor

Citeste si despre Electrolux EOA3450AOX

Acest model se controleaza mecanic, fiind destul de usor de realizat acest lucru. De asemenea, are si o capacitate despre care trebuie spus ca este una destul de generoasa, aceasta fiind de 65 l, astfel ca nu veti mai gati doar pentru dumneaovastra, ci pentru intreaga familie.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Cuptor incorporabil Whirpool AKP 745 IX A este un model electric cu multe avantaje din acest punct de vedere. Mai include si un afisaj tip LCD, fiind unul destul de util. Puteti gati destul de divers, daca luati in calcul cele 8 functii pe care le are exemplarul. Nu trebuie uitat nici de faptul ca timerul este si el printre dotarile modelului, ceea ce este un mare plus pentru acesta. Are si un grill indicat pentru prepararea felurilor de mancare pe baza de carne, dar si pe baza de legume.

Cuptor incorporabil Whirpool AKP 745 IX A are si o autocuratare de tip hidrolitica. Precizam despre acesta ca beneficiaza si de o iluminare interioara despre care trebuie stiut ca va oferi o vizibilitate mai buna atunci cand veti vrea sa stiti in ce stadiu se afla alimentele dumneavoastra. Convectia cu aer fierbinte este importanta pentru prepararea carnii, intrucat aceasat necesita coacere pe toate suprafetele destul de bine. Astfel, aceasta va fi una destul de buna pentru o prepara.

Citeste si despre Hansa FCGX520509

Acest model mai prezinta in dotarea sa si functia de decongelare, cu care veti putea decongela anumite alimente care va trebuie cat mai repede pentru a prepara mancaruri. Smart Clean se numara si ea printre functiile de mare utilitate ale acestui model. Nu ii lipsesc nici rafturile glisante, care il fac mai incapator.

Cuptorul incorporabil Whirpool AKP 745 IX A are si suporturi telescopice. Alte date tehnice referitoare la acesta reprezinta si consumul de energie, acesta fiind de 0,85 kW/h. De asemenea, alimentarea acestuia este si ea de 220 – 240 / 50 – 60. Fiind un model alimentat pe baza de curent electric, va avea nevoie sa fie alimentat cu ajutorul unui cordon de alimentare a carui lungime este de 1.2 m.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, putem spune faptul ca acest model de cuptor incorporabil Whirpool AKP 745 IX A este un exempla eficient si modern. Acesta se potriveste celor care gatesc mai mult. Pretul sau este unul destul de potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply