Whirpool AKP 288/NA

Un cuptor nu poate lipsi din nicio casa, respectiv, bucatarie. Tocmai de aceea, pe piata se gasesc din ce in ce mai multe modele, astfel incat sa il puteti alege pe cel potrivit. Daca nu v-ati decis ce sa alegeti, noi va recomandam cuptorul incorporabil Whirpool AKP 288/NA.(ACUM la reducere)

Whirpool AKP 288/NA

Despre Whirpool AKP 288/NA

Dimensiunile (l x L x A) de 59.5 x 59. 5 x 56.4 cm ii confera acestuia o posibilitate de a fi asezat mai usor in locuri destul de inguste. Acest model de cuptor este unul ceva mai special, daca este luat in calcul culoarea sa, respectiv negrul, aceasta fiind o culoare ceva mai speciala.

Un prim detaliu demn de luat in calcul despre acest model este faptul ca se alimenteaza pe baza de curent electric. In privinta capacitatii, trebuie spus ca este destul de potrivita, aceasta fiind de 53 l, un model compact, insa eficient.

Despre Whirpool AKP 288/NA

Ce functii interne are cuptorul incorporabil Whirpool AKP 288/NA ?

Citeste si despre Samsung MG23F301TAS

Precizam si faptul ca are o clasa de eficienta energetica de tip A, iar controlul sau este unul de tip mecanic. Durata gatitului va fi una cat mai eficienta, precum si a energiei electrice. De asemenea, tot acest cuptor incorporabil Whirpool AKP 288/NA mai prezinta si un timer, care va informeaza despre timpul pe care il aveti atunci cand veti pregati alimentele. Grill-ul este si el important intrucat se va potrivi pentru a pregati alimentele

Vezi acum pret cu transport gratuit

Functiile pe care le are acesta sunt de 10, una dintre acestea fiind chiar ventilatorul, care va ajuta la prepararea felurilor de mancare. Cuptorul incorporabil Whirpool AKP 288/NA mai dispune si de o iluminare interioara. Despre acesta trebuie sa precizam faptul ca va confera acea lumina de care aveti nevoie pentru a vedea mai bine care este stadiul in care se afla mancarea pe care o preparati.

O alta functie importanta pe care ar trebui sa o includa orice cuptor este sistemul usa rece. Acesta este util intrucat se va evita declansarea diverselor accidente. In dotarea acestui cuptor mai gasim si functia de decongelare, fiind utila pentru prepararea alimentelor de care veti avea nevoie cat mai repede.

Citeste si despre Hansa FCMW59119

Un mare avantaj in ceea ce priveste prepararea prajiturilor este faptul ca are cele 2 tipuri de incalziri necesare in privinta pregatirii acestora: incalzire inferioara si incalzire superioara. Mai mult, atat incalzirea inferioara, cat si incalzirea superioara va vor fi utile pentru a pregati si carnea sau alte tipuri de preparate, care vor fi rumenite la suprafata si in interior coapte.

Cuptorul incorporabil Whirpool AKP 288/NA dispune si de un gratar combi, precum si de o tava pentru coacere, utila pentru prajituri. Suprafata placi pentru coacere este de 1200 cm2, aceasta fiind una destul de mare. Acest exemplar prezinta si caracteristica Multifunctional 8. Despre aceasta trebuie spus ca veti avea 8 optiuni de gatit, astfel ca, va veti bucura de alimente pregatite in moduri cat mai diverse.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul incorporabil Whirpool AKP 288/NA este unul dintre modelele care isi gaseste cu usurinta un loc in casa dumneavoastra, prin prisma trasaturilor pe care le are Tocmai de aceea, nici pretul sau nu este unul mare, fiind unul acceptabil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply