Whirpool AKZM 8480 NB

Aveti nevoie in bucataria dumneavoastra de un cuptor incorporabil? Acum este momentul sa faceti o schimbare si sa achizitionati un astfel de cuptor pe care vi-l recomandam. Acesta este cuptorul incorporabil Whirpool AKZM 8480 NB.(ACUM la reducere)

Whirpool AKZM 8480 NB

Despre Whirpool AKZM 8480 NB

Greutatea de care dispune acest exemplar este de 39.5 kg. Este important de precizat faptul ca are dimensiuni (l x L x A) destul de bine, adica potrivite, acestea fiind de 59.5 x 59.5 x 56.4 cm. Mai trebuie spus si despre culoarea sa faptul ca este una speciala, aceasta fiind negrul si se potriveste de minune in orice bucatarie. Astfel, veti utiliza un model cu un design modern si practic in acelasi timp.

Accesoriile pe care le are exemplarul sunt gratarul combi, precum si 2 tavi pentru coacerea prajiturilor. In privinta consumului de energie trebuie spus ca este de 0.91 kW/h. Mai are si o alimentare care este de 220 – 240 / 50 – 60 V/Hz. Lungimea de care dispune cordonul de alimentare este de 90 cm.

Despre Whirpool AKZM 8480 NB

Cuptor incorporabil Whirpool AKZM 8480 NB – cateva dintre trasaturile sale tehnice de baza

Citeste si despre Hansa FCCW68204

Atunci cand mergeti sa achizitionati un cuptor incorporabil trebuie sa aveti in vedere cateav caracterisitici pe care le vom mentiona. De exemplu, despre acest model este stiut faptul ca are o alimentare de tip electric. Despre capacitatea sa trebuie mentionat faptul ca este de 73 l, aceatsa find una destul de mare. De asemenea, este un model prevazut si cu o clasa de eficienta energetica de tip A+, aceasta fiind una destul de economica.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Cuptorul incorporabil Whirpool AKZM 8480 NB mai are si un control de tip electronic, acesta fiind unul destul de bun. Mai trebuie precizat si faptul ca are un afisaj de tip digital, precum si un timer. Grill-ul din dotarea acestui model este unul destul de bun intrucat alimentele vor fi mai bine preparate.

Acest model din gama Whirpool are 16 functii, despre acestea fiind stiut faptul ca vor contribui la o mai buna preparare a alimentelor. Ventilatorul pe care il are este o functie utila intrucat va contribui la o preparare a alimentelor mult mai buna. La acest exemplar mai regasim si functia de incalzire rapida, acesta fiind una de mare utilitate. In plus, are si functie de autocuratare, despre care este stiut ca va face produsul mai usor de curatat.

Citeste si despre Hansa BOEI62090015

Iluminarea interioara este o alta functie pe care o regasim la acest model, ceea ce este un avantaj. Mai prezinta covectia pentru aer fierbinte, aceasta fiind cea care va contribui la coacerea uniforma a alimentelor.

Este important de spus faptul ca acest model beneficiaza si de functia de decongelare, care se potriveste pentru a avea alimentele de care veti avea nevoie pentru a le prepara. Trepta pentru Pizza este nelipsita din dotarea cuptorulului incorporabil Whirpool AKZM 8480 NB. Soft Close, coacere conventionala, Maxi Cooking, Ready2cook.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul incorporabil Whirpool AKZM 8480 NB este un produs cu multiple avantaje pe care le ofera in vederea pregatirii eficiente si sanatoase a alimentelor. In plus, pretul sau este unul pe care il merita, fiind pe masura caracteristicilor tehnice.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply