Beko OIM27201C

V-ati gandit cum ar fi daca ati avea in bucataria dumneavoastra un cuptor cu un design rustic? Ar fi un mare avantaj pentru locuinta. Asta pentru ca se va potrivi bine, iar caracteristicile sale sunt unele destul de bune. Un astfel de exemplar este si cuptorul incorporabil rustic Beko OIM27201C.(ACUM la reducere)

Beko OIM27201C

Despre Beko OIM27201C

Dimensiunile aparatului (l x L x A) sunt si ele de 59 x 56 x 55 cm. Aceasta are un mare avantaj din punct de vedere al design-ului intrucat este unul rustic. Clasa de eficienta energetica pe care o are acesta este A, aceasta economisind destul de mult curent electric.

Beko OIM27201C
Cuptor incorporabil rustic Beko OIM27201C, Multifunctional, 71 l, Grill, Clasa A, Crem

Din dotarea sa mai face parte si modul de gatire 3D, acesta fiind unul destul de eficient intrucat veti putea prepara mai multe tipuri de mancaruri in acelasi timp. Precizam si faptul ca include rafturi telescopice, ceea ce inseamna ca bratele sale sunt extensibile. Mai mult, este dotat si cu functia de dezghetare Defrost, ceea ce inseamna ca aerul cald va circula in interiorul sau pentru ca alimentele sa fie dezghetate cat mai repede.

Despre Beko OIM27201C

Cuptor incorporabil rustic Beko OIM27201C – ce trasaturi tehnice importante trebuie luate in calcul in vederea unei astfel de achizitii

Citeste si despre Bosch SMS46KW00E

Despre acest cuptor Beko trebuie spus ca are o alimentare electrica, fapt ce reprezinta un mare plus. Asta pentru ca aceasta va ajuta la coacerea acestora cat mai mult. Capacitatea de care beneficiaza acest model este de 71 l, aceasta fiind o valoare destul de buna, ceea ce inseamna ca veti putea pregati un volum mai mare de alimente.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Controlul acestui model este unul de tip mecanic, aceasta fiind o caracteristica destul de importanta. In ceea ce priveste afisajul pe care il are, trebuie spus ca este unul de tip analog. Nu ii lipseste nici grill-ul, care va prepara alimentele mai sanatos.

Despre modelul de cuptor incorporabil rustic Beko OIM27201C mai trebuie precizat si faptul ca are 8 functii, care sunt destul de eficiente si utile in privinta coacerii alimentelor. De asemenea, despre geamul de protectie al acestui cuptor trebuie spus ca are 3 straturi. Astfel, caldura va fi pastra mai bine in interior pentru o caldura optima necesara pregatirii mancarii.

Citeste si despre Arctic AGM5611DTTL

Modelul de cuptor incorporabil rustic Beko OIM27201C are si functie de incalzire rapida. Mai trebuie precizat si faptul ca dispune de iluminare interioara, aceasta fiind destul de buna in privinta monitorizarii pregatirii alimentelor.

Acest produs dispune si de functia convectie cu aer fierbinte despre care trebuie spus ca este utila in vederea prepararii alimentelor. Astfel, aerul cald va patrunde in alimente, indiferent de zona in care sunt acestea asezate, ceea ce este un mare plus in vederea unei coaceri cat mai bune. Mai mult, important de spus este si faptul ca acest model este unul care dispune si de accesorii, precum gratarul combi, dar si suporturile telescopice. In ceea ce priveste alimentarea sa, trebuie spus ca este una destul de buna, fiind de 220 – 240 V/Hz, avand si v / cablul cu stecher inclus.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul incorporabil rustic Beko OIM27201C are toate atuurile pentru a fi considerat un model demn de achizitionat. Este modern, are un design interesant, ceea ce il plaseaza in preferintele utilizatorilor. Pretul sau este unul destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply