Hansa BOEA69559

Daca va cautati un cuptor modern pentru bucataria dumneavoastra care sa aiba si un design modern, noi va putem face o sugestie. Mai exact, acesta este cuptorul incorporabil rustic Hansa BOEA69559, fiind un model care nu va va dezamagi. (Doar acum la reducere)

Hansa BOEA69559

Despre Hansa BOEA69559

Dimensiunile (I x L x A) sunt de 60 x 59.5 x 57.5 cm. Este important de precizat si faptul ca acest exemplar este de culoare neagra, aceasta fiind o culoare eleganta, care va conferi un aspect inedit locuintei dumnevoastra.

Pentru cei care isi doresc sa aiba un cuptor incorporabil rustic in bucataria lor, trebuie sa stiti ca este un mare plus. Acest cuptor functioneaza pe baza de curent electric, ceea ce reprezinta un mare plus pentru utillizatorii sai. De asemenea, este generos ca marime intrucat dispune de o capacitate de 66 l, ceea ce inseamna ca puteti sa gatiti pentru intreaga familie alimente. Mi mult, despre clasa de eficienta energetica a acestui model trebuie spus ca este una de tip A.

Despre Hansa BOEA69559

Cuptor incorporabil rustic Hansa BOEA69559 – un cuptor modern si incapator

Citeste si despre Samsung GE83X

Acest model de controleaza destul de facil avand in vedere faptul ca dispune de un control de tip electronic. Mai mult, are un afisaj LED, acesta fiind destul de eficient. Cuptor incorporabil rustic Hansa BOEA69559 este prevazut si cu un grill. Acesta este de mare ajutor, mai ales celor care isi doresc sa preparare alimentele intr-un mod cat mai sanatos. Astfel, utilizati cu incredere grill-ul si veti avea numai rezultate bune in bucatarie. Este important de spus faptul ca acest exemplar are 9 functii, acestea fiind importante pentru a va putea bucura de alimente preparate cat mai bine.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Ventilatorul pe care il are acest exemplar este util intrucat acesta va va ajuta ca alimentele sa fie preparate intr-un mod cat mai rapid intrucat aerul cald va patrunde in interiorul acestora. Mai mult, este important de spus si faptul ca acest exemplar are si un geam de protectie, acesta fiind cel care va proteja destul de bine dispozitivul.

Pe de alta parte, mai trebuie precizat si faptul ca dispune de autocuratare pirolitica, aceasta fiind importanta. Cuptorul incorporabil rustic Hansa BOEA69559 beneficiaza si de iluminare interioara, aceasta fiind ideala pentru a va bucura de alimente luminate asa cum trebuie. Usa acestuia dispune de tehnologia prin care o pastreaza rece astfel incat sa nu suferiti arsura atunci cand il deschideti.

Citeste si despre Hansa FCGW51090

De asemenea, acest model mai are si functia de blocare a accesului pentru copii, care ii va feri pe cei de mici de accidente. Acestui cuptor incorporabil rustic Hansa BOEA69559 ii mai revine si functia de decongelare, care este indicata pentru a fi utilizata pentru alimentele pe care vreti sa le decongelati. Mai mult, acest exemplar vine si cu grill-ul cu convectie aer.

Acest cuptor incorporabil rustic Hansa BOEA69559 are si incalzire inferioara si superioara, acestea fiind utile pentru a pregati prajituri, precum si alte alimente. Nelipsit este si gratarul combi, acesta fiind important pentru a putea prepara alimentele. Importante sunt si suporturile telescopice ale acestui exemplar. 1 tava adanca Procook (Tip fagure), dar si 1 tava plata. Alimentarea (V/Hz) acestui exemplar este de 220, fiind destul de buna.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In cocluzie, achizionati acest model de cuptor incorporabil rustic Hansa BOEA69559 si veti sta fara griji. Pretul sau nu este unul crescut.