Hotpoint FI6 874 SP IX HA

Cuptoarele sunt cele care ne ajuta sa obtinem preparate delicioase precum painea sanatoasa, facuta in casa, perfect rumenita si delicioasa, prajiturile pline de savoare si mancarurile apetisante. Insa, toate acestea, numai daca avem la dispozitie un cuptor inteligent precum modelul Hotpoint FI6 874 SP IX HA. (Doar acum la reducere)

Hotpoint FI6 874 SP IX HA

Despre Hotpoint FI6 874 SP IX HA

Tehnologia Hotpoint isi demonstreaza inca o data valaorea prin intermediul unui cuptor multifunctional, cu alimentare electrica. Acesta vine cu nu mai putin de 8 functii inteligente, gata de a-l cuceri pe utilizatorul preocupat de gastronomie. Sau pe cei care pur si simplu cauta preparate delicioase, pe care sa le savureze impreuna cu cei dragi. Fiind un model electric, cuptorul multifunctional Hotpoint FI6 874 SP IX HA da dovada de rapiditate.

Sharp LC-24CFG6132EM
Televizor LED Smart Sharp, 60 cm, LC-24CFG6132EM, Full HD, 12/24V Adaptor Auto

In ceea ce priveste aspectul sau, acesta arata bine. Este cochet si modest din punct de vedere al dimensiunilor, astfel incat sa nu puna stapanire pe intreaga bucatarie a utilizatorului. Insa, povestea acestui cuptor este departe de a se sfarsi.

Despre Hotpoint FI6 874 SP IX HA

Cuptor incorporabil Hotpoint FI6 874 SP IX HA – Electric, multifunctional, inteligent

Citeste si despre Bosch HBN439E4

Continuam prin a preciza faptul ca acest cuptor smart vine cu o capaciate buna de 73 l. Aceatsa il face suficient de incapator, chiar si pentru vasele sau craticele ceva mai mari. Astfel, nu trebuie sa va faceti griji ca nu va incapea inauntru sau tava voastra cu placinta sau musaca. Producatorii Hotpoint au luat in calcul acest detaliu si au creat un model incapator.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Si desi poate va asteptati ca Hotpoint FI6 874 SP IX HA sa consume mult, va spunem ca va inselati. Modelul electric face parte din clasa A+, ceea ce inseamna enorm pentru un producator de cuptoare electrice. Dintre dotarile acestui cuptor face parte un grill, folosit in special de utilizatori pentru a prepara cartea si legumele. Acesta este foarte util si are rolul de a ajuta la prepararea rapida a alimentelor.

Timerul, reprezinta si el o dotare excelenta pentru cuptorul multifunctional Hotpoint FI6 874 SP IX HA. Iar asta datorita faptului ca el nu permite utilzatorului sa greseasca in ceea ce priveste setarea timpului necesar pentru prepararea aliemntelor delicioase.

Citeste si despre Sharp R220W

Acest cuptor este cel care sustine o gatire perfecta. El ajuta la obtinerea unei cine delicioase, in care utilizatorul isi da silinta ca totul sa fie perfect. Totodata, vorbim de meniuri gustoase si sanatoase. Astfel, cuptorul prezentat vine cu supertehnologia Multi-flow care include un sistem de ventilatie. Acest este modern, de ultima generatie si este optimizat pentru a distribui uniform fluxul de caldura in interiorul cuptorului. Astfel, nu exista zona care sa nu fie invaluita in curentii de aer cald.

Dincolo de asta, trebuie remarcat faptul ca Hotpoint a avut grija sa optimizeze modelul prezentat, astfel incat, indiferent de reteta, rezultatele sa fie unele bune. Gatirea este impecabila, iar alimentele nu raman sub nicio forma crude in interior, asa cum se intampla in cazul altor modele.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Si asta nu este tot. Cuptorul Hotpoint FI6 874 SP IX HA sustine gatitul creativ si vine cu o multime de atribute interesante care reusesc sa cucereasca utilizatorul. Sursele de caldura din interior pot fi setate, astfel incat sa satiosfaca toate nevoile. Uneori, este nevoie de caldura superioara, alteori de cea inferitoara. In unele cazuri sunt necesare ambele.