Hausberg HB 8043

Iubesti sa gatesti? Iti place sa incerci tot felul de retete pline de savoare, sa te bucuri de gustul mancarurilor in care tu gasesti armonia condimentelor si ingredientelor de tot felul? De ce sa nu-ti transformi aceasta pasiune intr-o arta. O arta culinara, plina de savoare. Iar pentru a face asta, aveti nevoie de un cuptor menit de a-si face treaba bine. Iar un astfel de model este cuptorul incorporabil Hausberg HB 8043. (Doar acum la reducere)

Hausberg HB 8043

Despre Hausberg HB 8043

Acest model de cuptor Hausberg HB 8043 este disponibil in varianta electrica. Este primul detaliu pe care trebuie sa-l luati in considerare atunci cnad cautati un cuptor. Astfel, modelul este rapid, dar in acelasi timp capabil de a nu arde mancarurile. Cu ele cuvinte, aliatul de nadejde pentru cei care vor un mic dejun, o cina sau un pranz ca la carte.

In ceea ce priveste volumul pe care il aduce acest cuptor, va informam ca el este de 57 L. Este un volum potrivit, nici prea mare, nici prea mic. Asa este si designul produsului, cuptorul fiind situat undeva la granita dintre modernitate si stilul vintage. Acesta se dovedeste atrgaator din punct de vedere vizual, fapt care a justificat incasarile foarte mare inregistrate recent. Ca sa nu mai vorbim ca reputatia porducatorului Hausberg este foarte buna in domeniul cuptoarelor. Culoarea este gri inox – o nuanta usor de integrat. Partea frontala este de culoarea inoxului.

Despre Hausberg HB 8043

Cuptor incorporabil Hausberg HB 8043 – pentru prajituri si mancaruri alese

Citeste si despre Samsung MS23F301EAK

Din punct de vedere al eficientei economice, vorbim in cazul acestui cuptor Hausberg HB 8043 de clasa A. Nu este cel mai economic de pe piata, dar nici nu se dovedeste extrem de risipitor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Interesant este faptul ca acest model propune trei tipuri de incalzire: cea de jos, cea de sus si activarea ambelor tipuri, in acelasi timp. Totul depinde de mancarurile pe care urmeaza sa le preparati. Pentru pizza si prajituri apetisante, noi am alege ambele tipuri de incalzire. Insa, decizia va apartine.

Puterea cuptorului Hausberg HB 8043 este distribuita inteligent, astfel: rezistenta din partea de sus are 1000 W, in timp ce ceea de jos ajunge tot la 1000 W. Putere maxima, obtinuta prin optarea atat pentru incalzirea de sus, cat si pentru cea de jos este de 2000W.

Citeste si despre Whirlpool AKP 808 IX

Exisa si un termostat, creat pentru reglarea temperaturii. Acesta se adapteaza in functie de alimentele care sunt introduse in cavitatea cuptorului. Astfel, uneori, pentru o simpla incalzire a acestora, este nevoie de o temperatura mai joasa, iar alteori de una mai ridicata. Fiind vorba de un cuptor electric, puteti face usor reglajele, ca in retete.

Lampa de iluminat, o dotare moderna, dar extrem de utila atunci cand vine vorba de interiorul cuptorului este, desigur, prezenta. Aceatsa ajuta utilizatorul sa vada ce este in interiorul sau. Aprinderea acerstui model este si ea electrica, ceea ce inseamna ca se va realiza fara efort si fara batai de capt.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul cuptorului Hausberg HB 8043 este si el bine stabilit, avand in vedere faptul ca este vorba de un cuptor electric, multifunctional si inteligent. Noi zicem sa profitati de oferta acum.