Bosch HNG6764S1

Un cuptor incorporabil si electric este cel care reuseste sa incalzeasca si prepare aliemente de tot felul: de la carnea mai groasa, pana la legume apetisante sau prajituri. Ca sa nu mai vorbim de pizza. Pentru a obtine gustul savuros de pizza, este nevoie de un cuptor inteligent, asa cum este modelul Bosch HNG6764S1. (Doar acum la reducere)

Bosch HNG6764S1

Despre Bosch HNG6764S1

Bosch HNG6764S1 inseamna un produs de dimensiuni potrivite, lucru dovedeit de simplul fapt ca el este incorporabil. Dincolo de asta, modelul Bosch HNG6764S1 vine cu o culoare usor de asortata si placuta vizual. Designul este oarecum clasic, fara a incarca vizual imaginea. Culoarea pentru care producatorii au optat este gri inox.

Capacitatea acestui model este potrivita. Ea este de 67 de L si este suficient de generoasa, chiar si pentru o friptura de curcan de Ziua Recunostintei sau pentru tavile cu prajiturii ale bunicii care intentioneaza sa rasfete intreaga familie. Si daca tot suntem la capitolul design, trebuie sa amintim si faptul ca acesta vine cu panou cu touch. Functiile pot fi usor selectate, doar printr-o atingere usoara.

Despre Bosch HNG6764S1

Cuptor incorporabil Bosch HNG6764S1 – tot ce iti doresti de la un cuptor, Bosch ofera

Citeste si despre Samsung MS23F301TAK

Asa cum a fost precizat inca de la inceput Bosch HNG6764S1 este un model electric. Ce inseamna acest lucru? Inseamna un produs foarte rapid si eficient. Din punct de vedere al consumului, o ingrijorare mare pentru utilzatori, am putea spune ca in cazul acestui model vorbim de un consum potrivit, fapt car eil situeaza in clasa A. Sunt si cuptoare mai economice, care fac parte din A+, insa nici in cazul acestui model nu ne putem plange.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Trebuie sa precizam faptul ca in cazul modelului Bosch HNG6764S1 producatorii au optimizat model de incalzire, astfel incat el sa economiseasca cu pana la 30% mai multa energie decat in cazul produselor obisnuite. Si totul fara a-i fi afectata in vreun fel eficienta.

Totodata, Bosch beneficiaza de o izolatie buna, care nu permite caldurii sa iasa din interiorul sau. Procesul de conservare se realizeaza cu ajutorul usii pe care acesta o detine si se dovedeste foarte usor de manevrat.

Citeste si despre Hansa BHCI65123030

Totodata, Bosch HNG6764S1 inseamna un cuptor care pune la dispozitia utilzatorilor sai nu mai putin de 16 functii cu care acestia se pot juca. Este vorba de functii inovatoare care au rolul de a coace bine alimentele, astfel incat acestea sa nu ramana crude in interior. S-a intamplat adesea ca painea sa ramana cruda in partea din mijloc. Insa, acest lucru nu va mai fi o problema de acum incolo.

Avand in vedere ca utilizatorul are de a face cu un cuptor multifunctional, trebuie sa precizam ca acesta aduce si alte dotari supersmart. Intre ele amintim convectia de tipul 4 D. Aceasta determina curenti de aer fierbinte care ajung sa inconjoare sa patrunda bine alimentele.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Modelul include si inel rotativ, folosit pentru o usoara preparare a alimentelor. Pe langa asta, produsul dispune de sistem de autocuratare pirolitica. Aceasta nu este deloc obositoare, deoarece se realizeaza fara niciun efort din partea utilizatorului. Astfel, grasimea din interior este topita, atunci cand aparatul se incalzeste pana la 480 de grade. Ea se transforma in cenusa si este usor de indepartat.