Samsung NV70K2340RB/OL

Toti cei care stiu sa aprecieze tehnologia Samsung, vor iubi cuptoarele moderne si inovatoare pe care acest producator le pune la dispozitie. Astfel, in acest material, vorbim de o recomandare excelenta: incorporabil Samsung NV70K2340RB/OL. (Doar acum la reducere)

Samsung NV70K2340RB/OL

Despre Samsung NV70K2340RB/OL

Asa cum indica si denumirea sa, acest model este incorporabil in mobilierul de bucatarie. Este un detaliu care il ajuta sa arate bine si care il face in acelasi timp economic din punct de vedere al spatiului. Dincolo de asta, cuptorul incorporabil Samsung NV70K2340RB/OL vine cu o capaciatate deosebit de generoasa: 70 de L. Aceasta este suficienta pentru orice fel de vase, incepand cu tavile si cratitele mari si terminand cu cele mai modeste, in care se gateste, eventual, pentru o singura persoana. Iar daca vreti, in interiorul cuptorului incorporabil puteti introduce si un piept de curcan.

Referitor la culoarea acestui model, nu putem spune decat ca aceasta este placuta vizual si foarte usor de asortat. Vorbim de un model de culoare neagra, elegant si simplu. Tenta sa este moderna, dar pe alocuri se observa usoare aspecte vintage. Per total, vorbim de o armonie deplina in ceea ce priveste modelul prezentat.

Despre Samsung NV70K2340RB/OL

Cuptor incorporabil Samsung NV70K2340RB/OL – exact ce utilizatorul are nevoie

Citeste si despre Electrolux EKC52950OX

Convectia cu aer cald este un mare plus, deoarece ea are rolul de a invalui alimentele in curentii de aer fierbite, tocmia buni pentru a coace mancarurile. Drept urmare, timpul de pregatire al acestora este scurt. Astfel, cuptoarele electrice se dovedesc mult mai rapide decat cele pe baza de gaz.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Pentru ca da, alimentarea acestui cuptor este 100% electrica. Dincolo de asta, el face parte din clasa A, ceea ce inseamna o considerabila reducere de consum. Iar aceasta afirmatie o facam raportandu-ne la celelalte cutpare care fac parte din clasa B. Cu toate astea, trebuie avut in vedere faptul ca exista dispozitive mai economice decat Samsung NV70K2340RB/OL, acestea facand parte din clasa A+.

O alta dotare aparte a cuptorului Samsung NV70K2340RB/OL este timerul. El este extremd e util, deoarece indica exact timpul ramas pana la finalizarea procesului de coacere. In felul acesta, bucatarii sau cei care pur si simplu aleg sa incalzeasca alimente, nu vor mai intampina probleme.

Citeste si despre Beko BIE22400XP

Desigur ca Samsung NV70K2340RB/OL vine dotat si cu grill. Acesta este folosit pentru a prepara carnea sau chiar si alimente precum legumele.

Cuptorul Samsung este echipat cu sistem de preincalzire rapida ce asigura un timp mai scurt pentru pregatirea alimentelor. Totodata, acest lucru inseamna un alt mare avantaj: un cosum mai redus de energie. Prin eforturile sale Samsung NV70K2340RB/OL chiar reuseste sa-si surprinda utilizatorii printr-un consum mai redus de energie, fara a afecta buna functionare a produsului.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Curatarea acestui cuptor se realizeaza pe baza de aburi si are rolul de a ajuta utilizatorul sa se bucure de o experienta premium de coacere si gatire. Totul este atat de simplu si se realizeaza fara niciun fel de efort pentru utilizator. Pretul pe care acest model il percepe este bun in comparatie cu ce ofera. Este un model modern si eficient, iar acest detaliu nu poate fi pus la indoiala, nici de utilizatorii ceva mai sceptici din fire.