Indesit IGW 620 IX

Va numarati printre cei care gatesc destul de mult acasa si au nevoie de un cuptor bun pe baza de gaz care sa va ajute sa preparati alimentele rapid, dar si sanatos. Avem o recomandare pentru dumneavoastra. Astfel, este vorba despre un model care face parte din gama Indesit, un exemplar modern. Acesta este cuptorul incorporabil Indesit IGW 620 IX.(Doar acum la reducere)

Indesit IGW 620 IX

Despre Indesit IGW 620 IX

Despre dimensiunile acestui cuptor trebuie spus ca sunt unele destul de bune, acestea (l x L x A) fiind de 59.5 x 59.5 x 55.1 cm. De asemenea, acest exemplar include si inox, acesta fiind de culoare argintie, despre care trebuie spus ca se potriveste indiferent de culoarea din incapere.

Acest model de cuptor se alimenteaza pe baza de gaz, ceea ce reprezinta un aspect demn de luat in considerare pentru cei care prefere sa prepare alimentele cu un astfel de cuptor.

Despre Indesit IGW 620 IX

Cuptor incorporabil Indesit IGW 620 IX – despre trasaturile interne ale acestui model

Citeste si despre Zanussi ZCG212H1WA

Cuptorul incorporabil Indesit IGW 620 IX are o capacitate destul de mare, aceasta fiind de 66 l. De asemenea, este un cuptor eficient din punct de vedere al consumului de curent electric avand in vedere faptul ca dispune de clasa de eficienta energetica A+. Mai trebuie precizat si faptul ca acest cuptor incorporabil dispune de un control de tip mecanic. In plus, pentru ca dumneavoastra sa gatiti alimentele intr-un mod cat mai sanatos, acesta dispune si de grill.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Nu ii lipseste nici iluminarea interioara, aceasta fiind importanta pentru a putea avea o vizibilitate mai buna atunci cand pregatiti alimentele. Pentru a va bucura de alimente crocante si care sa arate bine, acesta are si functia de convectie aer fierbinte. Aceasta va face ca alimentele sa fie coapte asa cum trebuie in interior, nu doar la suprafata.

Cuptorul incorporabil Indesit IGW 620 IX mai are si functia de coacere conventionala, aceasta fiind o functie moderna. In ceea ce priveste accesoriile pe care le are acesta, trebuie spus ca sta destul de bine. Astfel, detine un gratar combi, dar si o tava pentru coacere. Va puteti ajuta de acestea pentru a pregati alimente.

Citeste si despre Heinner HFSC-S50-BRW

Click & Clean este o caracteristica care va ajuta sa va curatati mai usor aparatul. De asemenea, acesta mai are si functia de coacere finala despre care trebuie spus ca este importanta intrucat permite o finisare a coacerii preparatelor.

Este important de stiut si faptul ca acest cuptor incorporabil Indesit IGW 620 IX are un gril inclinat in dotarea sa. Acesta va va ajuta sa curatati usa cuptorului prin simpla inclinare, ceea ce este un mare plus. Astfel, va veti bucura de un model care se cuarata usor, acesta fiind un aspect pe care multe gospodine si-l doresc pentru aparatul lor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, despre cuptorul incorporabil Indesit IGW 620 IX trebuie spus ca este un model incaptor care se potriveste celor care prefera sa gateasca acasa mai mult. Acesta este eficient si are functii moderne, fiind si usor de curatat. Despre acesta mai trebuie spus ca are un pret destul de bun, daca stam sa ne uitam la caracteristicile pe care le incorporeaza.