Star-Light FCV-50WH

Desi poate suna siropos si metaforic, aragazul Star-Light este vedeta bucatariei tale. Si este demonstrat stiintific faptul ca atunci cand o persoana patrunde in bucatarie, ea are tendinta de a se uita spre aragaz sau frigider. Astfel, este deosebit de important ca acesta sa arate bine. Si nu doar bine, ci sa fie si eficient si rapid. Iar in capitolul dotari, acestea trebuie sa fie suficiente pentru a nu arde mancarurile si pentru a le pastra savoarea. Iar cand vine vorba de un asemenea aragaz, venim noi cu o propunere pentru cei care cauta un produs pentru buget redus: aragazul Star-Light FCV-50WH ? un model cu alimentare pe baza de gaz, dar si un deisgn clasic.(oferta de AZI aici)

Star-Light FCV-50WH

Despre Star-Light FCV-50WH

Cand vorbim de designul acestui aragaz, vorbim de culori alb si negru. Sunt doua nuante care se completeaza perfect, intr-un placut contrast vizual. Forma este clasica, fiind vorba de un aragaz cu unghiuri drepte, un model simplu si care nu are caracterul de a fi incorporabil in mobila.

Cu toate astea putem vorbi despre un design placut. In mare parte, acest lucru il datoram nuantei de alb, folosita pentru exterior. Usa cuptorului reprezinta un detaliu foarte important pentru utilizatori, deoarece ea joaca un rol deosebit in mentinerea caldurii in interior. Este vorba de o usa dubla, foarte eficienta. Aceasta are in dotare un maner, care ajuta la o deschidere mai usoara a sa.

Despre Star-Light FCV-50WH

Aragazul Star-Light FCV-50WH ? prin ce reuseste el sa devina vedeta bucatariei noastre?

Citeste si despre Beko HII64500FHT

Aragazul Star-Light FCV-50WH inseamna 4 arzatoare bune. Acestea sunt ideale pentru mai multe tipuri de cratite sau oale. Iar acestea ajuta la obtinerea unor preparate bune. Flacara este puternica si nu se stinge usor. Dimensiunile acestora sunt standard, respectiv doua arzatoare obisnuite, unul mic si unul mare. Cel mare se dovedeste rapid, mai ales atunci cand vine vorba de incalzit sau preprat alimente.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Mergand mai departe, putem vorbi si despre dimensiunile produsului Star-Light FCV-50WH. Acestea sunt de 85 x 50 x 50 cm, ceea ce ajuta la integrarea sa.

Interiorul cuptorului este emailat, ceea ce inseamna o curatare usoara. Totodata, dintre dotarile acestui produs face parte si o tava. Aceasta este eficienta si poate fi folosita pentru prajituri, coacerea fructelor sau mancare.

Citeste si despre Samsung NA64H3000AK/EO

Pe langa asta, asa cum am mentionat deja, aragazul are o alimentare pe baza de gaz. Aceasta este eficienta, dar in acelasi timp si destul de economica. Simpla aprindere a acestui produs nu presupune apelarea la curent electric.

Iar in cazul in care, din greseala, flacara plitei sau a cuptorului se stinge, nu trebuie sa va faceti griji. Acesta nu va sari in aer deoarece are o siguranta ce se activeaza in mod automat. Iar in cazul in care aveti copii, suntem siguri ca aceasta veste va va linisti.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul acestui aragaz este un mare plus. Acesta nu ruineaza bugetul, ci percepe utilizatorului plata unei sume foarte mici. Insa, acest lucru nu inseamna ca aragazul Star-Light FCV-50WH este mai putin eficient, ci dimpotriva el este al fel de bun ca cele care percep un pret mai mare. Diferenta consta in faptul ca el are mai putine dotari.