Heinner HFSC-S60LITGR

Timerul, dispozitivul de siguranta pentru plita si cuptor, aprinderea electrica, alimentarea pe baza de gaz, rotisorul si grill-ul sunt doar cateva dintre elementele care fac din modelul de aragaz Heinner HFSC-S60LITGR o alegere excelenta. Acesta reprezinta o dotare interesanta pentru posesorii bucatariilor moderne, avand rolul de a se integra perfect in orice incapere mai moderna sau mai vintage. (vezi disponibilitatea)

Heinner HFSC-S60LITGR

Despre Heinner HFSC-S60LITGR

Si nici nu are cum sa fie altfel, deoarece in cazul acestui aragaz vorbim de un design pe care noi il consideram clasic. Acest lucru porneste de la combinatia de culori alb si negru, dar si de la dimensiunile sale potrivite. Practic, nu veti avea probleme cu acest model, deoarece el are loc chiar si in bucatariile ceva mai modeste din punct de vedere al spatiului. Gasiti un coltisor, il plasati si nu aveti probleme.

Alimentarea sa este pe baza de gaz, ceea ce inseamna un avantaj pentru utilzator, deoarece va plati mai putin. Desigur, in ultima perioada au crescut facturile la gaz, dar oricum acestea nu se compara cu cele la energie electrica. Dincolo de asta, aragazul nu este doar economic, ci si suficient de rapid in ceea ce facel. El prepara, incalzeste, fierbe, coace sau prajeste orice fel de alimente, intr-un timp optim. In plus, el beneficiaza de buna reputatie a producatorului sau Heinner. Acesta a evoluat foarte mult in domeniul electrocasnicelor, in special in ceea ce priveste modelele de aragaz si combine frigorifice.

Despre Heinner HFSC-S60LITGR

Heinner HFSC-S60LITGR – o adevarata solutie in bucataria ta

Citeste si despre Electrolux EKK52950OW

Heinner HFSC-S60LITGR vine cu alimentare pe baza de gaz, dar si siguranta. El nu permite plitei sau cuptorului sau sa se stinga, fara a se asigura ca siguranta a fost automat declansata. In caz contrar, acesta ar putea exploda si s-ar produce o tragedie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Dincolo de asta, aragazul inseamna 4 arzatoare bune. Acestea beneficiaza de aprindere electrica si sunt inconjurate usor de flacara. Pentru aprinderea arzatoarelor este suficient sa tineti apasat butonul timp de aproximativ 5-10 secunde. Acesta va porni imediat.

Timerul reprezinta un mare avantaj in ziua de astazi. Si asta datorita faptului ca el nu permite utilizatorului sa arda mancarea. Practic, el este pornit, iar cand mancarea este gata, el da de veste bucatarului.

Citeste si despre Indesit DSR 15B1

Rotisorul si grillul nu reprezinta doar simple accesorii aflate in dotarea acestui aragaz, ci sunt doua elemente excelente care ajuta la prepararea alimentelor precum carnea sau legumele. Aragazul are in dotare si un sertar inferior, in care pot fi ascunse vase ce se dovedesc de folos prin bucatarie. In aceasta categorie intra unele oale, cratite sau tavi.

O alta dotare buna a aragazului Heinner HFSC-S60LITGR este iluminarea. Aceasta se afla in zona cuptorului si permite utilizatorilor sa-si dea seama daca mancarurile sunt suficient de coapte sau daca este nevoie sa stea mai mult in interior. Dincolo de asta, am putea asemana lumina din cuptor cu cea din frigider. Are acelasi lucru.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

O veste si mai buna este faptul ca utilzatorul primeste toate aceste dotari pentru un pret foarte bun. El nu scoate mult din buzunar, insa aragazul Heinner HFSC-S60LITGR se dovedeste o alegere excelenta. Asa ca va sfatuim sa nu mai pierdeti vremea.