Electrolux EOB8857AOX 

Va doriti un cuptor multifunctional care sa va ajute sa preparati alimente, sa va anute sa coaceti paine si multe alte functii bune? Gama Electrolux vine cu un model care indeplineste exact necesitatile dumneavoastra. Acesta este cuptorul electric multifunctional Electrolux EOB8857AOX .(vezi reducerile de AZI)

Electrolux EOB8857AOX 

Despre Electrolux EOB8857AOX 

Acesta are o greutate de 42 kg. Are si dimensiuni (l x L x A) de 59.4 x 59.4 x 56.7 cm, fiind destul de bune. Cordonul de alimentare are o lungime de 1.5 m. Culoare pe care o are acesta este argintiul, aceasta fiind o culoare destul de buna. Mai mult, are si inox anti-amprenta, aspect care il face usor de curatat. 

Cuptorul electric multifunctional Electrolux EOB8857AOX este un dispozitiv care se alimenteaza pe baza de curent electric. Este un model destul de incapator din punct de vedere al dimensiunilor interne, capacitatea sa fiind de 71 l. Se considera faptul ca aceasta este o capacitate destul de mare, unde veti putea pregati destul de multe alimente. De asemenea, acest model are si o clasa de eficienta energetica buna, aceasta fiind de tip A+. Acest lucru inseamna faptul ca veti economisi curent electric, ceea ce este un mare plus. 

Despre Electrolux EOB8857AOX 

Cuptor electric multifunctional Electrolux EOB8857AOX – cum se prezinta din lunct de vedere al partii interne

Citeste si despre Beko BIM24300GPS

Acest exemplar prezinta un control de tip digital, iar despre afisajul pe care il are acesta trebuie spus ca este de tip LCD. Este important de precizat faptul ca acest model de cuptor electric Multifunctional Electrolux EOB8857AOX are si un timer in componenta sa. In plus, detine un grill. Griil-ul este cel care va va ajuta sa preparati carnea cat mai bine, crocanta, dar si delicioasa. 

Vezi acum pret cu transport gratuit

Cuptorul electric Electrolux EOB8857AOX are 25 de functii. Acestea sunt destul de multe, ceea ce inseamna o functionalitate buna. Sunt utile in vederea prepararii unor mancaruri diverse, dar si realizate cat mai bine. 

Este important de spus si faptul ca acest exemplar include si un geam de protectie, acesta fiind necesar pentru a pastra caldura in interior. De asemenea, acest cuptor din gama Electrolux detine si un ventilator. Acesta fiind important pentru ca alimentele sa se poata coace in mod uniform. Mai are si functia de incalzire rapida. In plus, este important de spus ca detine si autocuratarea cu aburi, aceasta fiind un mare avantaj pentru aparat intrucat se va curata usor. Iluminarea interioara nu lipseste si nici sistemul automat de oprire. 

Citeste si despre Bosch SPS46II07E

Cuptorul electric multifunctional prezentat are si functia de gatire cu aburi, aceasta fiind importanta intrucat alimentele se vor prepara sanatos. Mai mult, acest model detine si sistemul de usa rece, acesta fiind util pentru a nu provoca accidente. Pentru ca cei mici sa nu intampine probleme, acest model mai are si functia de blocare a accesului pentru copii. De asemenea, include si functia de decongelare. In plus, grill-ul cu convectie aer fierbinte este util pentru a a prepara carnea cat mai bine. Acestuia ii revin si cele 2 tipuri de incalziri: inferioara si superioara. Ambele sunt importante pentru a coace prajiturile sau carnea, in functie de ce anume alegeti. De asemenea, are si functie de mentinere la cald, acesta fiind necesara. Nu ii lipseste nici treapta pentru pizza, cu care veti putea gati o pizza gustoasa. 

Dispozitivul electric Electrolux EOB8857AOX detine si functiile: jumatate abur & caldura, grill rapid, dar si functia de crestere a aluatului, functia pe tru coacere paine, conservare alimente. In plus, mai are si functia un sfert abur si caldura, coacere umeda cu ventilatie, dar si cea de gatire cu ventilatie. Acestea fac din acest model un exemplar multifunctional, ceea ce este un mare plus. Puterea acestui model este de 3500 W, fiind destul de mare. Consuma o energie de 0.89 kw/an. Alimentarea de care dispune este de 220 – 240 V/Hz. 

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul electric multifunctional Electrolux EOB8857AOX este un model de calitate, cu multe beneficii pentru bucataria dumneavoastra si rezultate pe masura pretului.