Hansa BOEI69472

Fara cuptorul potrivit in bucatarie, gatitul nu mai este la fel. Rezultatele nu mai sunt la fel de bune, iar prepararea alimentelor nu se mai realizeaza la fel. Astfel ca, s-a inventat produsul care sa va ajute in prepararea alimentelor cat mai bine. Este vorba despre cuptorul incorporabil Hansa BOEI69472.(vezi reducerile de AZI)

Hansa BOEI69472

Despre Hansa BOEI69472

Referitor la dimensiunile (l x L x A) pe care le are acest model trebuie spus ca sunt de 59.5 x 59.5 x 57.5 cm, acestea fiind dimensiunile importante ale aparatului. Despre culoarea pe care o are acest model trebuie spus ca este cea a inoxului, materialul sau fiind acelasi precum culoarea.

Hansa BOEI69472
Cuptor incorporabil Hansa BOEI69472, Electric, 66 l, Clasa A, 10 Functii, Grill, Rotisor, Butoane push up, Display LCD, Inox

Gama Hansa ofera produse bune. Tocmai de aceea, si noi va recomandam un produs care va face gatitul mai usor si va ajuta la obtinerea preparatelor de care aveti nevoie.

Despre Hansa BOEI69472

Cuptor incorporabil Hansa BOEI69472 – este un model incapator?

Citeste si despre AEG FFB93706PM

Despre acest model de cuptor incorporabil Hansa BOEI69472 trebuie spus ca are un mod de alimentare electric. Capacitatea sa este una destul de buna, aceasta fiind de 66 l. Clasa de eficienta energetica a acestui exemplar este de tip A. Acest important aparat electrocasnic are un mod de control mecanic. 

Vezi acum pret cu transport gratuit

Acest model beneficiaza de un afisaj tip LCD, acesta fiind o trasatura moderna a acestui exemplar. Cuptor incorporabil Hansa BOEI69472 are un timer care va anunta de fiecare data cand mancarea va fi gata. De asemenea, acesta mai are si un grill, util pentru a prepara carnea, daca va aflati printre cei care prefera sa gateasca la grill. Tot despre preparea carnii mai trebuie spus ca se poate realiza si la rotisor, acesta fiind un mare plus al acestui model. Functiile sunt intr-un numar mare, acestea fiind de 10. Protectia geamurilor este prezenta cu ajutorul celor 3 straturi pe care le are acesta. 

Cuptor incorporabil Hansa BOEI69472 are si functia de incalzire rapida. Pe langa aceasta ii mai revine si functia de iluminare interioara, care este utila si moderna. Functia de decongelare este, de asemenea, utila pentru a pregati alimente gustoase. Ventilatorul cu convectie este si el important pentru pregatirea alimentelor la un astfel de cuptor modern. 

Citeste si despre Hansa BHI68303

Despre consumul de energie pe care il are acest model, respectiv cuptorul Hansa BOEI69472 trebuie spus ca este de 0.79 kwh.Emailul usor de curatat, geamul interior al usii cu instructiuni pentru gatit, usa cu sistem de curatare usoara, precum si sticla reflexiva, dar si insertiile catalitice sunt functiile importante ale acestui exemplar din gama Hansa. Acestea vor face ca exemplarul sa fie mai usor de utilizat.  

Acesta va va usura munca avand in vedere functiile pe care le are, astfel ca, va veti bucura de un model avand exact ceea ce are nevoie. Pentru prepararea prajiturilor, acest exemplar va pune la dispozitie si o tava adanca, precum si o tava plata. Accesoriile sale sunt ghidajele pentru tavi si gratarul pentru tavi. Puterea pe care o are acest model este de 3100 W. 

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul incorporabil Hansa BOEI69472 este un adevarat must pentru locuinta dumneavoastra. Acesta are un pret crescut, insa, isi merita banii.