Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX 

Alaturi de celelalte aparate electrocasnice, cuptorul fa e parte dintre cele care nu ar trebui sa lipseasca din bucatarie. Insa, pentru a avea un model care sa va placa ai care sa aiba o functionalitate bun, trebuie sa stiti ce sa alegeti. Un model care nu va va dezamagi este cuptorul incorporabil Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX.(vezi reducerile de AZI)

Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX 

Despre Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX 

Este important de spus faptul ca acest model are o greutate de 35.5 kg. De asemenea, mai beneficiaza si de dimensiuni (l x L x A) destul de bune. Acestea sunt: 59.5 x 59.5 x 56.4 cm. De spus este si faptul ca este de culoarea inoxului incluzand si inoxul anti-amprenta. Astfel, nu mai necesita multe batai de cap in ceea ce priveste curatarea sa, fiind usor de realizat. 

Cuptor incorporabil Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX functioneaza pe baza de curent electric. Capacitatea de care da dovada acesta este de 73 l, aspect ce face din acesta un model cat se poate de incapator. 

Despre Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX 

Cuptor incorporabil Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX – un cuptor performant

Citeste si despre Hansa BHGS61139

Cu acest model veti scapa de facturile mari la curentul electric, intrucat apartine clasei de eficienta energetica A+. Controlul pe care il are acest cuptor incorporabil Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX nu poate fi decat unul touch. Afisajul acestuia este unul LCD, prezentand si un timer. 

Vezi acum pret cu transport gratuit

Cuptorul incorporabil Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX are un grill important ca functie. Asta pentru ca va va ajuta sa preparati mancaruri delicioase, dar si sanatoase. Fie gatiti pentru familie, fie la nivel profesional, acesta va va ajuta. Gratie celor 16 functii pe care le are, preparea alimentelor va fi una cat se poate de diversa, dar si de utila si rapida.  Ventilatorul face parte dintre dotarile acestui exemplar. Geamul de protectie pe care il are usa este si el destul de important. 

Incalzirea rapida este o functie importanta pe care o are acest exemplar, aparatul va ajunge la o temperatura ridicata in doar cateva minute. Cuptor incorporabil are si functia de iluminare interioara, aceasta fiind importanta intrucat va oferi vizibilitate mai buna pentru a urmari prepararea alimentelor. Convectia cu aer fierbinte si grill-ul cu convectie aer va va ajuta sa preparati mancaruri delicioase si sanatoase. 

Citeste si despre Candy CMXG 25DCS

Acest model incorporabil Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX va ajuta sa pregatiti o pizza delicioasa! Aceasta se prepara cat ai clipi, avand in vedere convectia cu aer fierbinte si celelalte functii pe care le are aparatul. 

Functii care fac parte din dotarea aparatului sunt si: Ready2cook, tehnologia cu al 6 – lea simt, dar si curatarea catalitica. Un astfel de cuptor mai prezinta si suporturi telescopice, iar accesoriile sale sunt cele 2 tavi si un gratar. Despre consumul de energie le care il are acesta, trebuie spus ca este de 0.91 kwh. De asemenea, acest model de cuptor incorporabil Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX are si functia Soft Closing. 

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptor incorporabil Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 IX este de un real ajutor in bucatarie, cu acesta mesele fiind delicioase, dar si sanatoase pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de tot ce e mai bun cu familia. Pretul sau este potrivit.