Hansa BOEI68162

Bucataria nu ar mai fi bucatarie fara un cuptor bun. Insa, este necesar de precizat ca un cuptor bun nu se alege niciodata usor oricat am incerca sa credem asta. Pentru a avea parte de un model care sa ofere rezultate bune trebuie sa aveti grija la functiile pe care le are. Insa, pentru a nu mai petrece mult timp in cautarea modelului ideal, va facem noi o sugestie. Aceasta este referitoare la cuptorul incorporabil Hansa BOEI68162.(vezi reducerile de AZI)

Hansa BOEI68162

Despre Hansa BOEI68162

Ca dimensiuni (l x L x A), trebuie spus ca acestea sunt de 59.5 x 59.5 x 57.5 cm. Materialul usii acestuia este sticla/inox. Culoarea acestuia este tot inoxul, ceea ce il face un model rezistent.

Sony Bravia 43XE8077
Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 108 cm, 43XE8077, 4K Ultra HD

Cuptor incorporabil Hansa BOEI68162 se bazeaza pe o alimentare electrica. Acesta are o capacitate de 62 l, ceea ce il face un model incapator.�

Despre Hansa BOEI68162

Cuptor incorporabil Hansa BOEI68162 – functii si alte informatii utile�

Citeste si despre Bosch HBN439E4

Cat despre clasa de eficienta energetica de care apartine trebuie spus ca este A. Controlul sau este mecanic. Cu toate acestea, exemplarul detine un timer util, precum si un grill. Grill-ul este important pentru a gati mancaruri gustoase pe baza de carne. Cele 8 functii sunt necesare pregatirii unor feluri de mancare cat mai diverse. Acestuia nu ii lipseste ventilatorul, care are rolul de a distribui aerul cald in toate directiile pentru ca coacerea sa se realizeze uniform. Este important de precizat faptul ca geamul de protectie al acestuia este realizat din 3 straturi, care sunt eficiente impotriva eliminarii aerului cald din interiorul sau.� � � � �

Vezi acum pret cu transport gratuit

Dintre functiile acestuia precizam si incalzirea rapida. Cuptor incorporabil Hansa BOEI68162 are functia de iluminare, aceasta fiind de ajutor pentru a vedea mai bine alimentele. Acest exemplar mai are si sistemul modern de oprire automata.�Convectia de aer fierbinte nu lipseste dintre functiile pe care le are acest produs.

Importanta este si functia de decongelare de care beneficiaza acest model. Mai mult, are si un grill cu convectie aer, acesta fiind important pentru prepararea prajiturilor. Grill-ul cu suprafata mare se potriveste pentru a gati mai multa cantitate de mancare. In plus, este importanta si incalzirea inferioara pentru prajiturile preparate, precum ?i cea superioara pe care le are acest exemplar.

Citeste si despre Heinner HFSC-S50LIT

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI68162 are un ventilator cu convectie si incalzire asistata de ventilator. Gratarul combi si tava Procook sunt importante pentru a prepara diverse alimente. Puterea pe care o are acesta este de 2900 W. Grill-ul pe care il are este si el de 2 kW. In plus, consumul de energie al acestui model este de 0.79 kw. Alimentarea acestui exemplar este de 230 / 50 V/Hz.

Alte functii ale exemplarului sunt si usa cu sistem de curatare interioara, emailul usor de curatat. Are si un geam interior al usii cu instructiuni pentru gatit.�Pentru prepararea perfecta a carnii si a pestelui puteti sa apelati la functia Super grill pe care o are acest model Hansa BOEI68162. Geamul din interior se curata usor intrucat se poate da usor jos chiar de catre dumneavoastra.? Avand in vedere ca detine si functia de incalzire asistata de calculator putem spune ca mancarurile vor fi preparate cat se poate de bine. Pentru a ajunge la temperatura dorita intr-un timp scurt puteti seta functia de� preincalzire rapida. Astfel, cuptorul dumneavoastra va ajunge la o temperatura crescuta de 150�in doar 4 minute. In felul acesta veti reusi sa faceti si economii, ceea ce este un mare plus.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, cuptorul incorporabil Hansa BOEI68162 este un model care se potriveste de minune� in locuinta dumneavoastra fara doar si poate. Modelul este dotat cu multe functii care il recomanda pentru a fi utilizat in prepararea meselor gustoase. Pretul de achizitie este potrivit pentru dotarile pe care le are acesta.