Indesit IFVR500OW

Alegerea unui cuptor nu ar mai trebui sa fie greu de facut astazi, insa, avand in vedere faptul ca fiecare familie are necesitati proprii trebuie sa tineti cont de aspectele de care aveti mai multa nevoie. Insa, cu toate acestea, este important ca respectivul model sa aiba si un design cat mai modern. Pentru persoanele care nu si-au cumparat inca un cuptor, nu este prea tarziu sa o faca. Mai ales ca avem o recomandare destul de buna, aceasta fiind cuptorul incorporabil Indesit IFVR500OW(Doar acum la reducere)

Indesit IFVR500OW

Despre Indesit IFVR500OW

In plus, mai depinde si ce anume vreti sa preparati. Daca faceti parte dintre cei care prepara carne la grill destul de des puteti alege un model care sa aiba incorporat un grill care va va fi de mare ajutor.

Greutatea pe care o cantareste acest exemplar este de 36 kg, nefiind un produs nici prea greu, dar nici prea usor. Marimea pe care o are acesta este destul de potrivita. Mai exact, dimensiunile (l x L x A) sunt de 59.5 x 59.5 x 55.1 cm. Culoarea este una destul de interesanta, aceasta fiind bejul, despre care trebuie spus ca este o culoare placuta, ce ofera numeroase avantaje decorului bucatariei dumneavoastra.

Despre Indesit IFVR500OW

Cuptor incorporabil Indesit IFVR500OW – care sunt trasaturile pe care trebuie sa le cunoasteti

Citeste si despre Hansa FCCX68219

Cuptor incorporabil Indesit IFVR500OW este un model cu o alimentare de tip electric. Din punct de vedere al capacitatii trebuie spus ca este destul de potrivit, aceasta fiind de 60 l. Acest tip de aaprat electrocasnic include in dotarea sa si clasa de eficienta energetica este A.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Cat priveste controlul acestuia trebuie spus ca este de tip mecanic. Afisajul de care beneficiaza modelul este unul de tip analog. Timerul pe care il prezinta acest cuptor incorporabil este si el unul de tip analogic.

Cuptor incorporabil Indesit IFVR500OW include un grill. Acesta este exact ceea ce va trebuie pentru a prepara cele mai delicioase preparate din carne, precum si peste. Cu ajutorul acestuia veti economisi timp, dar si energie. Despre functiile de care beneficiaza trebuie mentionat faptul ca sunt in numar de 5.

Citeste si despre Hausberg HB-008AB

Cand vine vorba de iluminare interioara a acestuia, trebuie spus ca sta destul de bine. Asta pentru detine o astfel de functie care permite vizibilitate mai buna, pentru ca alimentele sa nu fie lasate prea mult sau prea putin la copt. Nu ii lipsesc nici accesoriile din dotarea cuptorului Indesit IFVR500OW, acestea fiind gratarul si tava.

Un program pe care il are acest cuptor incorporabil este si programul Static. Acesta va asigura o distribuire uniforma a caldurii in interiorul cuptorulu, fapt ce va duce la o preparare mai buna a alimentelor. Programul versatil gril ventilat se afla si el ptrintre functiile acestui exemplar. Acesta va combina coacerea la gratar cu ventilatia eficienta. Astfel ca, va gati alimentele rapid si uniform.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul incorporabil Indesit IFVR500OW este un produs care se potriveste de minune celor care isi doresc sa aiba parte de mese delicioase. Pretul de achizitie al acestui model este unul de bun, avand in vedere faptul ca dispune de caracteristici destul de bune.