Bosch HBG5370S0

Despre acest cuptor trebuie precizat faptul ca se alimenteaza de tip electric, ceea ce ii confera un avantaj intrucat alimentele vor fi preparate rapid. De asemenea, are o capacitate mare, avand in vedere ca dispune de 71 l, acesta fiind un model incapator. Veti putea prepara alimente pentru intreaga familie, dar si pentru prietenii care vor veni in vizita la dumneavoastra. Clasa de eficienta energetica a acestui exemplar este A. (Doar acum la reducere)

Bosch HBG5370S0

Despre Bosch HBG5370S0

Un cuptor nu poate sa lipseasca dintr-o bucatarie. Este cunoscut acest lucru. Mai ales cand vine vorba de prepararea unei cantiati mari de alimente. Un cuptor modern recomandat este si cuptorul incorporabil Bosch HBG5370S0.

Sony 40WE660
Televizor LED Smart Sony, 101.4 cm, 40WE660, Full HD

Acest model are o greutate de 34 kg, aceasta fiind una destul de buna. Ca dimensiuni (I x L x A) trebuie spus ca acestea sunt de 59.5 x 59.4 x 54.8 (cm). Despre materialul din care este confectionata usa acestuia trebuie spus ca este sticla. Include si inox, iar culoare ce caracterizeaza produsul este argintiu/negru, o culoare usor de asortat in incaperea dumneavoastra.

Despre Bosch HBG5370S0

Cuptor incorporabil Bosch HBG5370S0 – un cuptor care beneficiaza de multe avantaje

Citeste si despre Samsung MG23F301TAK

Cat despre controlul acestui model trebuie spus ca este de tip electronic. Afisajul acestui exemplar este unul de tip electronic, ceea ce este un mare plus intrucat informatiile se vor vedea mai clar. Tipul acestui afisaj este unul de tip LCD. Mai mult, dintre dotarile acestui cuptor nu putea sa lipseasca nici grill-ul. Acesta este util pentru a pregati alimentele intr-un mod cat mai sanatos, dar si rapid, avand in vedere faptul ca este vorba despre un cuptor electric. Gatitul va fi o adevarata placere.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Cuptorul incorporabil Bosch HBG5370S0 prezinta 10 functii pe care sa le puteti folosi atunci cand gatiti. Cand vine vorba despre curatarea acestuia trebuie spus ca se realizeaza destul de usor avand in vedere faptul ca dispune de autocuratare de tip EcoClean. De asemenea, cuptorul incorporabil Bosch HBG5370S0 are si iluminare interioara. Acesta este un mare plus, intrucat veti putea monitoriza mai usor coacerea alimentelor.

Sistemul de pornire/oprire automata va va ajuta sa nu uitati aparatul pornit. Confera siguranta pentru cei mici avand in vedere faptul ca beneficiaza de functia de blocare pentru accesul copiilor. Este de un real ajutor pentru prepararea alimentelor si a prajiturilor avand in vedere faptul ca prezinta functia de convectie cu aer fierbinte.

Citeste si despre Arctic AROIG21102

Mai mult, acest model este prevazut si functia de incalzire inferioara, precum si superioara, ceea ce reprezinta un mare plus pentru prepararea alimentelor. De asemenea, acest exemplar include si o treapta pentru Pizza, aceasta fiind de ajutor pentru a prepara o pizza gustoasa oricand aveti pofta.

Mai trebuie spus si faptul ca in dotarea acestui model mai regasim si un gratar combi, precum si o tava universala. Puterea cuptorului incorporabil Bosch HBG5370S0 este de 3400 W. Alimentarea sa este de (V/Hz) 220 – 240 V. Lungimea cordonului de alimentare a acestui model este de 120 cm.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul incorporabil Bosch HBG5370S0 este un aparat electrocasnic ce isi va face bine treaba in bucatarie. Asta pentru ca detine multe functii moderne, o capacitate mare, precum si alte dotari. Pretul sau este unul destul de bun.