CANDY CDP 3T62DFW

Pentru ca stim ca spatul vaselor iti distruge manile si manichiura, pentru ca stim ca dupa ce ai servit masa nu ai aproape niciodata chef sa speli farfurii, pentru ca stim cata bataie de cap iti dau vasele pline de grasime, in acest material discutam despre o masina de spalat vase care face minuni pentru utilizatorii sai. Este vorba despre masina de spalat vase CANDY CDP 3T62DFW, un produs cu dimensiuni bune si functii si mai bune. (cea mai buna oferta AICI)

CANDY CDP 3T62DFW

Despre CANDY CDP 3T62DFW

Aceasta vine cu un control intuitiv, ce se realizeaza cu ajutorului unui ecran cu display. La o atingere distanta se afla toate comenzile care dezlantuie “minunea”, ajutorul in bucatarie de care stim ca toate gospodinele au nevoie.

Masina de spalat vase face o treaba excelenta, ea incluzand si functia de programare intarziata. Astfel, aceasta permite sa fie programata si incepe singura sa curete corespunzator vasele, confortm indicatiilor primite.

Despre CANDY CDP 3T62DFW

Masina de spalat vase CANDY CDP 3T62DFW – o minune pentru cine adora sa gateasca

Citeste si despre Bosch SMS68MW02E

Adori sa gatesti, dar urasti sa speli vasele. Suntem de acord cu tine. Si tocmai de aceea, iti recomandam sa mizezi pe aceasta masina de spalat vase, eficienta si inteligenta. Aceasta vine cu o capacitate generoasa de 16 vase. Practic, aceasta poate spala simultan 184 de vasem asezate frumos in doua cosuri mari si incapatoare. Acestea sunt bine organizate si foarte usor de accesat, astfel incat, atunci cand deschideti masina de spalat vase sa nu le doborati sau spargeti.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Dincolo de asta, masina de spalat vase Candy CDP3T62DFW inseamna 12 programe speciale pentru spalat vasele. Indiferent de materialul din care sunt confectionate acestea, ele sunt bine spalate, clatite si, desigur, uscate. Totul se realizeaza rapid si fara efort din partea utilizatorului. Drept urmare, masina isi face bine treaba.

Unul dintre cele mai populare programe ale modelului este cel pentru vase usor casabile, respectiv pentru pahare. Acestea sunt igienizate cu apa la temperatura potrivita, astfel incat sa nu se sparga sau deterioreze.

Citeste si despre Bosch SKS51E28EU

Clasa de eficienta energetica a masinii CANDY CDP 3T62DFW este A+++, ceea ce inseamna un consum deosebit de redus pentru utilizator. Acesta este valabil si in cazul apei. Astfel, vorbim de 2880 L de apa consumati anual, fapt care inseamna aproximativ 10 per ciclu de spalare.

Cand vine vorba de acest produs nu avem cum sa nu remarcam atributul sau numit Menu a la carte. Acesta permite setarea temperaturii si a programului de spalare, in functie de cat de murdare sunt vasele respective. Astfel, nu trebuie sa va faceti griji atunci cand vine vorba de paharele ceva mai sensibile, asa cum sunt cele din portelan.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Masina de spalat vase CANDY CDP 3T62DFW dispune de un sistem care are rolul de a informa in permanenta utilizatorii despre starea in care se afla produsele lor. Astfel, aceasta vine cu functii care indica precis nivelul de sare si cel de clatire de care masina dispune. Totodata, ea vine cu sugestii, in cazul in care ceva nu merge bine si este nevoie de diagnosticarea problemelor. Contrar asteptarilorm masina de spalat prezentata nu are un pret mare, ci, dimpotriva, unul potrivit. Ea vine cu dotari bune, dar si un pret care sa reflecte investitia in calitate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply