Arctic AROIG21102

Pentru cei pasionati de gatit gama Arctic vine in ajutor. Astfel, pune la dispozitie model de cuptoare moderne si care sa faca gatitul cat mai usor. Insa, nu sunt lasate la o parte nici preferintele utilizatorului. Astfel, este luata in calcul si alimentarea sa, aceasta fiind pe baza de gaz. Asta pentru ca, in ziua de azi sunt destul de multi utilizatori care prefaera gatitul la flacara. Daca si tu te numeri printre acestia, atunci poti lua in calcul achzitia unui astfel de model. Este eficient, are o capacitate mare si are functii multe. Un model recomandat in acest caz este cuptor incorporabil Arctic AROIG21102.(ACUM la reducere)

Arctic AROIG21102

Despre Arctic AROIG21102

Greutatea de care dispune exemplarul este de 33.5 kg, fiind o greutat rezonabila. Acelasi lucruil putem spune si despre dimensiuni, care sunt de (l x L x A) 59.5 x 59.4 x 56.7 cm. Locul in bucataria dumneavoastra il va avea asigurat. Nu ramane decat sa va bucurati de el. Despre materialul pe care il are trebuie spus ca este inoxul.

Acest model poate fi numit si un partener de nadejde in bucatarie pentru caracteristicile pe care le veti vedea in continuare, cateva dintre acestea fiind chiar tipul alimentarii, aprinderea sa de tip integrat, dar si pentru timerul pe care il are. Pentru intreaga familie poate fi mai mult decat util, avand in vedere faptul ca ofera o capacitate de 66 l. Acesta poate fi utlizat zilnic.

Despre Arctic AROIG21102

Cuptor incorporabil Arctic AROIG21102 – referiri la caracteristicile tehnice din dotarea sa

Citeste si despre Zanussi ZOP37902XK

Cuptorul incorporabil Arctic este un exempar pe baza de gaz, pentru uilizatorii care prefera sa gateasca in acest fel. Timerul va afisa informatiile referitoare la timpul pe care il are la dispozitie mancarea pentru a fi gata. Acesta va contoriza timpul de preparare a mancarii. In momentul in care acesta s-a terminat, te va anunta.

Vezi acum pret cu transport gratuit

De asemenea, temperatura va fi optima astfel incat veti putea prepara retete cat mai gustoase. Avand o aprindere de tip integrat vei putea apinde cuptorul doar printr-o apasare de buton. Uita de vechile chibrituri, care mai mult te incurcau.

Grill-ul pe care il are cuptorul incorporabil Arctic AROIG21102 este si el important pentru orice aliment pe care il veti prepara pe acesta, intrucat il va face mai crocant, dar va fi gatit si mai sanatos.

Citeste si despre Arctic AROIC21100BH

Controlul din dotarea acestuia este unul de tip mecanic. De asemenea, iluminarea interioara este o functie indispensabila. Aceasta va ajuta sa vedeti stadiul alimentelor in timpul prepararii lor. Astfel, nu vei da gres atunci cand vei scoate mancarea din cuptor astfel incat sa fie nevoie sa o mai prepari inca o data.

Cuptorul incorporabil Arctic AROIG21102 are si un termostat util in reglarea temperaturii. Mai mult, acesta pune la dispozitie tava pentru coacere, dar si raftul de sarma. Puterea acestuia este de 2300 W. Consumul de energie atunci cand functioneaza este de 0.9 kW/h.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul incorporabil Arctic AROIG21102 nu poate sa lipseasca din bucataria celor care prefera gatitu traditional, dar usor, in acelasi timp. Da viata bucatariei tale si bucura-te de un model care nu costa mult si te ajuta sa gatesti sanatos!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply